ebrusglm NewMomm1 belirtileri ne benim oğlum da hasta ateşli sürekli ates düşürücü veriyorum antibiyotik verdi bir de. Babasından geçti 😏
Efy Benim oğlumda oldu şurubunun son iki dozunu veremedim içmedi diğerleride hep döke saça zorla içti sanırım o yüzden hastalığı atlatamadı 1 hafta oldu dün gene ateşlenince doktora gittik antibiyotik başladık şimdide
Efy NewMomm1 2,5 yaşında ilacın tadı gerçekten çok kötü ama bu hastalığında başka ilacı yok maalesef üstelik bizim 2. Oluşumuz geçen senede olmuştu
NewMomm1 ebrusglm ateşten götürdüm sabah kustu iştahsızlık var sürekli ağlıyo bir yeri ağrıyo belli. Ve çok halsiz o kadar hasta oldu ilk kez böyle görüyorum
Poly-ana NewMomm1 Canım umca damla çok kuvvetli bir bağışıklık güçlendirici mutlaka kullan derim. Hasta olmadığı zamanlarda da kullanırsan hastalıkları bile önlüyor bitkisel üstelik
alyamoms_ NewMomm1 şuan geçiyoruz sürekli ateşleniyor😢 mahvoldu iştah gitti ilaçları içmiyor sürekli ağlıyor 4 gündür böyleyiz 2 gün önce enfluvır başladık biraz daha iyi geldi gibi ama çok zor süreç
ebrusglm NewMomm1 aynı belirtiler benim oğlum da bir kere kustu sonra ateşlendi boğazına baktı doktor boğaz enfeksiyonu olabilir dedi. İlk defa böyle oluyo 38.8 lere çıktı. Geçmiş olsun size de 😏 ben de hasta olacağım büyük ihtimalle iki gündür uykusuz oğlumun başını bekliyorum
NewMomm1 ebrusglm aynı bizimde böyleydi salgın vsrmış bi gidip baktırın dün bize de enfeksiyon denmişti imkanınız varsa devlete gitmeyin anneme de alerji demişler halbuki domuz gribi