16momm Myrtle yummy16_ suhedaaaaa Alisyamoms gencannee1 momikaa Minikprenses_1 gizemm01 asaf2121 seray2023 forumgurmesi sizler sintigrafi çekildiniz mi ??
gizemm01 16momm hayır ultrason çekildim endokrine daha gitmedim 16 sında randevum ne ister bakalım gidince göreceğim
gencannee1 16momm yok çektirmedim ben 6 yaşından beri tedavi görüyorum ilaç alıyorum yani ultrasonla baktılar hep bayadır da gitmedim sintigrafi dağa detaylı oluyor diye biliyorum ultrasondan
suhedaaaaa gizemm01 Endokrin bildiğim kadarıyla direkt sıra alınabilen bir bölüm değil. Ben annem için alamamıştım mesela, dahiliye yönlendirmeli demişlerdi.
lolitam 16momm ben 6 yıldır ilaç kullanıyorum hamilede kaldım doğumda yaptım.covukta emzirdim ilaç bunlar için bir engel değil dedi doktorum her ilacım.bitiginde kan tahlili veriyorum değerlerime bakılıyor bazen bırakıyorum bezen tekrardan başlıyorum
gencannee1 suhedaaaaa üstteki mesajda haşimato ve hipotiid yazmışsınız o yüzden söyledim belki siz yanlış biliypdunuz kâğıtta hipertiroidiyse hızlı çalışıyor ama hipo ve haşimato ise yavaş benimki de yavaş dediğim gibi ben de euthyrox kullanıyorum :)
Myrtle Minikprenses_1 hayir uyuz gibi vucudum kasindi, kuruluktan mi uyuzdan mi cildiyeye gittim oyle endokrinde son buldu hastane işim. Tsh 0.00lardaydi. Ultrason vs boyle iste. Gecti simdi