Sevvl RedFlower_ evet 2 kere 2 ser doz seklımde vuruldum iyiki de vurmuş doktorum 35 hafta 1900 1700 gr bırakın entubeyı solunum destegı bile almadılar tani önce Allahtan ama ise yaradığını düşünüyorum
miniikmucizem_ RedFlower_ 2.500 doğdu ama kuveze indiginde 2.100 du kuvezde kaldık biz ama yatış sebebimizin büyük kısmı doğuştan tek taraflı burun tikanikligimiz olduğundan kaynakliydi normal sartlarda bı haftada kendini toparlamisti☺️
Minnakelifim RedFlower_ bisey olmaz merak etme. Bebeğin erken doğarsa diye önlem amaçlı vuruyorlar. Ciğerler en son hafta da gelişir bebeğin daha 32 haftada ciğerleri gelişmemiştir ama iğne sayesinde gelişecek. Benim kızıma da 32 hastalıktan vuruldu.
basak1336 RedFlower_ 34. Haftada nstde sancım çıkmıştı bende çok hissediyordum iki defa yapıldı ciğer geliştirici.Bebeğe bi zararı yok canım. 38+3te doğum yaptım
Miracinannesi52 RedFlower_ bana da vurmuşlardı 35 haftalıkken sancım var diye merak etme birşey olmaz
Esinzhl RedFlower_ iğneyi bebeginiz erken doğarsa ciğerleri gelisimini tamamlamamis olabilir diye yapıyorlar. bebeğinize faydası var bir zararı yok bana da iki doz yapıldı erken doğum ihtimaline karşı
burcakyerturk RedFlower_ bana da vurmuşlardı doğduğunda solunum problemi olmasın diye vuruluyor haftasını tamamlamadığı için ciğerleri gelişmeden doğuyor
Sunam RedFlower_ korkma canım bende 31 haftada 2 doz oldum 34 bebeğim doğdu şükür bi sıkıntı olmadı ciğer gelişimi için zaten
3kedili2bebekli RedFlower_ olmaz bende o haftada 1 doz vuruldum 2. Doz yetismedi dogdu bebelerim ama o 1 dozun bile faydası olmuş dedi doktor zamanında sağlıkla dogurun inşallah korkmayın her şey çok güzel olacak
Sunam gmo evet benim oğluma da vurdular doğumdan önce ve sadece sarılık için yatırdılar ciğerleri gelişmişti şükür
Busra986532 RedFlower_ eşimin kuzeninin bebeği de 32 haftalık doğdu iğne yaptılar ciğer gelişsin diye. Kuzneimn bebeği de oldu ona da taptılar maşaallah şuan 2 side çok iyi