ayse2944 Kızlar en sağlıklı korunma yöntemi hansigisi sizce yeni doğum yaptım tecrübelerinizi bekliyorum
_YanakReisinAnnesii ayse2944 en sağlıklısı 2 ya da 3 korunmayı bir arada yapmak. Tek başına hiçbirisi %100 değil sonuçta. Örnek olarak,spiral+prezervatif+geri çekilme olabilir mesela. Veya doğum kontrol hapı versiyonu.
ana0105 ayse2944 en güvenli korunma yöntemi hap dedi bana doktorum ama doğumdan 6-7 ay sonra başlamak şartıyla. Spiral önermedi ilk bebeklerde önermiyorum 2.sini düşünebileceğiniz için demişti. Geri çekilme zaten bir korunma yöntemi değil. 3 aylık iğne yöntemini zararlı diyerek önermedi. En güvenli eşin de korunsun ve sen de hapla korun şüpheye mahal vermemek adına
Momymeri En sagliklisini bilemem ama en güvenilir deri altı implant 60 günü tamamladıktan sonra taktırabilirsin çok basit ve konforlu bence
Momymeri Hayır benim doktorum çıkardığın gibi yumurtlama geri döner ve hamile kalırsın dedi çok fazla kullananlar var çevremde sorun yok hemde üç yıla kadar koruyor kafan rahat bende iki ay hap kullandım ama unutuyordum falan bu daha iyi
ana0105 ayse2944 emzirdiğiniz için doktor ilk 6 ay önermiyorum hap dedi doğumdan sonra, bir de hormonlar yerine gelmeye çalışıyor zaten ki doğum kontrol hapları da hormonlarla oynuyor o yüzden
bitboylum bendenbirtanedahayok anestezi verilip yaptırdım acı eşiği ile ilgili bence tıpkı bir iğne ısırığı gibiydi benim ki. Henüz çıkartmadım ama taktıralı 1 yılı geçti tek korunma yöntemi olarak bunu kullandık ve hiçbir sıkıntı yaşamadık