Başına böyle bir şey gelen var mı bilmiyorum ama benim 5 yaşında bir kedim var ve 1.5 yaşında da bir bebeğim, bizim problemimiz kedimizin doğduğundan beri bebeği istememesi, başta zamanla alışır dedik ama 1.5 yıl oldu hala alışmıyor. Bu süreçte evde işemediği yer tüy dökmediği alan kalmadı, temizliyorum ve kıyamıyorum ama artık canıma tak etmeye başladı bu arada çocuğa da zarar veriyor biliyorum hiçbir şey insanın evladından daha kıymetli değil ama kedime de kıyamıyorum 5 yıldır bizimle beraber. Çok alıştırmaya sevdirmeye çalıştım ama bir türlü ısınamıyor, sürekli olarak miyavlayıp cırdığı için bebeğim zaten uzak duruyor korkuyor ama bazen yanından geçmesi bile kedimi deli ediyor ya da yerde oyun oynaması vs, zaten minik yavruyken bize geldiğinden beri çocukları sevmediğini hissettiriyordu misafir falan geldiği zaman ama onları normal karşılıyorduk çünkü hayvanlar çocukları genelde sevmiyor. Bana bir akıl verin lütfen daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ya da bir önerisi olan, akıl akıldan üstündür diye sizlere sormak istedim ne bebeğime kıyabiliyorum ne de kedime ama canıma tak etti artık temizlik yapmaktan ve bebeğe bir şey mi yapacak diye düşünmekten yoruldum. Sizler olsaydınız ne yapardınız