Selam kızlar. 3 Yaşında bir kızım var. Okadar inatçı bir cocuk oldu ki anlatamam. Benim uysal meleğim gitti yerine canavar bir çocuk geldi sanki. Sabah kalkar kalkmaz hayır kelimesiyle uyanıyoruz. Herseye hayır diyor. Ne dersem tersini istiyor. Olabildiğince ılımlı yaklaşmaya çalıyorum. İkna etmeye orta yolu bulmaya calisiyorum. Ama yok olmuyor. Herseye hayır diyor. Sabrımın tükendiği noktadayım. Birseye izin vermezsem gidip saklanıp yapiyor. Durmadan burnunu karıştırıyor mesela. Ama oyle boyle degil. Burnundan kanlar akıyor. Yapma annecim acıyor diyorum bak kanadı diyorum. Sen arkanı dön diyor bana. Devam ediyor yapmaya. Dudağının üst kısmıyla oynayıp duruyor. Orasıda yara oldu. Ama durmadan oynuyor. Yemek yerken yanıyor diye agliyor. Oynadığın için yara oldu diyorum. Hayır hayır diyor. Devam ediyor gene yapmaya. Saymakla bitmez. Daha bir ton şey var. Banyoda Şampuan döktürmüyor saçlarına. Zorla döküyorum. Ağlamaya başlıyor. Tepiniyor. Of allahim ne yapicam bilmiyorum. Babasi ilgilenir sever. Ama adam ne yapsa gitsin babam diyip duruyor. Oda çok üzülüyor böyle yapınca bende çok üzülüyorum. Ailecek bunalıma girdik resmen. Evde terör estiriyor. Her dediginj yapmak istemiyorum. Ama yapmayınca da kıyamet kopuyor. Yardım edin lütfen. Ne yapicam ben bu çocukla. Nerde benim biricik akıllı kızım. Kim bu tanımadığım yaramaz çocuk…