zerda_arven Goktugmom_ güle güle kullanın herkesin zevki farklıdır tabiki ama benim tarzım değil pek ben daha şık koltuk seviyorum tabikide dediğim gibi zevkler renkler tartışılmaz benim fikrim bu güle güle kullanın ♥️
baloglum_e Goktugmom_ benim koltuklarım da nubuk kumaş asla leke tutmuyor çok seviyorum güle güle kullanın
suheyla92 Goktugmom_ ne tarz ne renk olarak bana uymuyor ama herkesin kendi zevki gule gule kullanin 🙏
Zeliff Goktugmom_ güle güle kullanın🌼 benim koltuklarım nubuk bu model değil daha sade temizlik konusunda bilgi verebilirim çok rahat. Bir şey dökülüp bulaştığında sadece ıslak bir bezle siliyorum iz filan kalmıyor. Arada sırada hepsini birden siliyorum hafif temizleyicilerle o kadar.
Halimeea Goktugmom_ modeli ve rengı agır geldi bana daha sade koltuk takımları var alıcaksanız bence onlardan alabılırsın
meraliredam Güzel günlerde kullanın siz beğendiyseniz zaten siz kullanacaksiniz herkesin tarzı da bir değil dolayısıyla bize hayırlı olsun demek düşer 💐 fiyatı neydi acaba ?
endoplazmikretikulumiste Goktugmom_ kedin yoksa güzel beğenmişsin almışsın kimseye söz düşmez güle güle kullan
SevimliHayaletCasper Goktugmom_ ben bunları beğenmiyorum cnm artık eski model kaldı çok daha güzel koltuk takımları var aslında