Gllddliii Kızlar morelim o kadar bozuk ki boyun düzleşmem var yaşım 27 röntgende dümdüz duruyor resmen c şeklini kaybetmiş doktor fizik tedavi önerdi başınıza gelip de bana öneri verebilecek var mı omuzlarım çok ağrıyor sanki başımda 10 kiloluk su taşıyorum
ilay-mom Gllddliii ben çok çektim ağrılardan hala da ağrıyor benim daha ufak yaşta oldu bende 27 yaşındayım omuzlarım bile ağrıyor sıcak havlu ve fizik tedavi cok iyi gelmişti
omerinannes104_ Gllddliii bende aynı dertten muzdaribim 🥲 ağrılar çok kötü maalesef boyun omuz kollara kadar yayılıyor 25 yaşındayım bende 🥲🥲🥲
YumukluSucurtaa Gllddliii hacamat yaptırın ben 2 kere boyun tutulması yaşadım boyun düzleşmesi vardı omuzlarım çürümüş gibiydi dokunamiyordum sırtım kopuyordu hacamat yaptırıyorum düzenli abartmıyorum 0 ağrı Devlet karşılamadı bende fıtık olması gerekiyormuş fizik tedavi icin
ilay-mom Gllddliii hayır düzelmez artık o benimde röntgende aşırı yamuk cıkıyo ama normalde hiç öyle durmuyo
Gllddliii YumukluSucurtaa bende duyuyorum hacamatı en kısa zamanda denemek istiyorum düzenli dediğini ayda 1 falan mı oluyor
hazal3421 YumukluSucurtaa merhaba düzenli olarak bir yere mi yapıyorsunuz vücudunuzun nerelerin e yapıyorsunuz
kelebegiminannesiyim Gllddliii aynı dert bende de var maalesef. Hem boyun düzleşmesi hem de sırtım da düzleşme varmış. Yaş 26 🤦♀️
Gllddliii kelebegiminannesiyim devlet doktorlarından fizikçi çok aşırı ilerlemiş deyip elime 2 egzersiz kağıdı sıkıştırdı o kadar ilgisizlerki ortapedi doktoru ise düzleşme başlangıcı demişti sözde ikisi de doktor
suheyla92 Gllddliii bende de var agri donemsel bisey surekli olmuyor ama benimki gorsel olarak cok cirkinlesti 10 sene once böyle degildi su an horguc boyun deniyo sanirim ona donmus. Kisa sac ya da ensesi acik herhangi bir sac modeli yapamiyorum kendimi ck kotu hissediyorum sacim hep acik. Ben verilen egzersizleri yapmadim hep uc bes gun yapip biraktim siz oyle yapmayin benim gibi olmayın. Belimde de varmis bu arada duzlesme 🤦♀️
suheyla92 Gllddliii 32 yasindayim ama bu teshis konali 10 yildan fazla oluyor. Sizin icin enabizdan buldum en son 2 sene once kontrole gitmistim bu onun görüntüsü
kelebegiminannesiyim Gllddliii aynı şekilde bana da 2 tane kağıt verip gönderdiler. Yalan değil ben de hiç yapmadım 😀
Gllddliii Eşimde gelmiş bu yaşta ne bu diyor ağrısına mı üzüleyim laflarına mı bunun yaşı yok demek ki herkes yaşıyor bu ağrıları gerçi kadınlar yaşıyor erkekler anlamadığına göre