mavii_98 annevebebegiii__ 3,5 aylıktı ilk çişinde çok ağladı ilk gün huzursuzdu 3 günde dikişler geçti görünürde şişlik morluk vb şeyler kalıyor genel bakım 1 ay devam etti bizde
ozge9393 Biz 4 aylık yaptırdık şuan 5 aylık oldu dönmeden çok hareketlenmeden yaptırın derim çok rahat iyileşiyor
mrsoksuz svrkc merhaba şimdi sünnete gidiyorum 2 aylığız biz de yani 6 gün sonra 2 ay olacak. Bakımını nasıl yaptınız ben biraz tedirgin oluyorum da
ozge9393 momas cnm şöyle ameliyathaneden gelince baya ağladı uyuşukluk geçince ama ertesi gün fln hiç bı sorunu kalmamıştı doktorun verdiği kremi kullandık bide bardak koyduk
bebegimgeldi annevebebegiii__ tabi uyusturup yapılıyor öncesinde doktor igne ile uyusturdu 15 dakika sonrada sünnetini yapmisti
mavii_98 annevebebegiii__ evet ilk önce doktor muayeneye gitmeden bir krem sürmemizi istedi iğne ağrısı alıcak dedi o kremi sürdük sonra orda testislerine iğne yaparak uyuşturdular
nlntmrkrn 6 aylık yaptırmıştık çok pişman olmuştuk en hareketli dönemiydi zorlu geçmşti tavsiyem dönmeden hareketlenmeden yaptırın derim