demiralpduman Vegaferon diye google yazın hakkında şikayet varda tonla yorum var bir çok han etkisi var kusma huzursuluk uykusuzluk döküntü imkanınız varsa eczaneden özel demir ilacı almanızı öneririm
aslasyymom demiralpduman doktorumla konuştum canım kullanma ben grldiginzde başka vericem dedi zaten ilk kullanımda öyle olunca hemen bıraktım
asaletsoydangelir aslasyymom bizdede alerji yapti diğer iki çocuklarda kullandım sorun yaşamadım ama üçüncü çocukta alerji yapti bıraktım toz halinde olan demiri kullanıyorum şuan Doktorunza Bilgi verip ilacini değiştirin
aslasyymom asaletsoydangelir süt alerjisi var bnm kızımın ve bu da süt alerjisi olan bebeklere verilmemesi gerekiyormuş gliba
yagmuraslanboz asaletsoydangelir demir ilaçları kullanımı açıldıktan bir ay sonra atın diyorlar ve pahalı sizler napıyorsunuz
aslasyymom asaletsoydangelir evet kestim canım gözle görülür rahatsız edici belirtileri oldu çünkü arasrırdgmda herkes şikayetçi zaten
semraece aslasyymom ay onu kullanmayın yani yanlış anlamayın ben aile hekiminin verdiği hiç birşeyi kullanmıyorum o ilerde dişlere bile zarar veriyormuş çürümesine sebep oluyormuş. Ocean demir damlasını öneririm
aslasyymom kerime2310 bilmiyorum canım ama sağlık ocagnn verdiği bize iyi gelmedi tek kullanımda yani anında kestim attım. Dr verme dedi başka vericek sanirim daha kontrol gitmedik
asaletsoydangelir yagmuraslanboz yakin çevreme veriyorum bebekler küçük ise tabi doktor kontrolünde zaten yoksa mejbur çöp oluyor