aylinnu Bebeğim 11 aylık hareketleri geriliyor Ve topuk kani hakkında hiç aranmadık e-Nabızdan da bulamıyorum sonuçları nereden bakılıyor bilen var mı hastaneyi aradım geçiştirdiler aranmadıysanız bir şey yoktur dediler ya ulaşamadılarsa
Deletedmom_897 aylinnu Ne gibi bir şikayetiniz var .Evet her hangi bir durumda kesin dönüş yaparlar ama bizim ilk asama da tsh değeri yüksek çıkmıştı sürekli aradılar
asrinhatasi aylinnu eğer aranmadıydanız cidden sorun yoktur. Eğer size ulaşamazlarsa kayıtlı olduğunuz sağlık ocağınıza ulaşıyorlar aşıya vs gittiğinizde hemşireniz bişey demediyse sorun yoktur.
aylinnu Koltuğu sıralıyordu şimdi ayakta bile durmuyor tutunarak üstünü giydiriyorken ayakta dururdu bana tutunup şimdi sanki dizlerinin bağı çözülüyor durmuyor kiloda 8 kilo 300 gramdı 7,9 olmuş doktorlar hep grevde
aylinnu Ogulluana evlenmeden önce sağlık ocağı kan grubumuza falan baktı ama ne için baktı bilmiyorum
1mom1 mooomm01 Ogulluana Topuk kanından bakılıyor, benim bebeğim 4 aylık 1 haftalık iken topuk kanı vermek için aradılar" bir çok hastalığa bakılıyor + sma için de" verdik eğer sma çıkarsa sağlık ocağına bildiriliyor onlar da size ulaşıyorlar dediler ama eğer aramazlarsa herhangi bir sıkıntı yoktur denilmişti
maygirl Ogulluana sma topuk kanın bakılıyor son bikac yıldır.dikkat ettiyseniz daha 2 3 4 aylık bebeklerin sma kampanyaları var instagramda artık çoğaldı.bukadar küçükken blinmesinin nedeni topuk kanı.
mooomm01 aylinnu topuk kanında bir problem çıkarsa eğer aile hekimliğini arıyorlar bu konuda çok dikkatliler ama sma sanırım topuk kanından belli olmuyor tam bilmiyorum. Bebeklerimiz yeni şeyler öğrenince diğer yaptıklarını yapmamaya başlıyorlar sonra hepsini beraber yapıyorlar diş enfeksiyon veya fazla hareketlilikte zayıflamasına neden olabilir siz bir çocuk doktorunuza gidin ama içinizde kuşku varsa
aylinnu mooomm01 hepsi grevde ya çok sinirim bozuluyor ne zaman gitsem grev var hastanede düzgün çocuk doktoru yok acilde
Ogulluana aylinnu o kan uyuşmazlığı var mı yok mu anemi falan ona bakılıyor. Sma bakılmıyor özel laboratuvara gitmeniz lazım onun için
mooomm01 aylinnu sağlık ocağından ziyade çocuk doktoruna götürmen daha mantıklı zaten bir ara doktorunu aylık kontrollerini yaptırdığın varsa veya randevu al bir doktora
balkizlar aylinnu geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir.. çocuk doktoruna gidin ama acil de bakmaz normal muayeneye gitmeniz lazım allah korusun ama serebral parsi gibi bir şey de olabilir gerileme deyince aklıma o geldi sma olsa aranırdınız mutlaka
kivancinannesiii aylinnu aranmadıysanız sıkıntı yoktur merak etmeyin. Sorun olsa bi çekilde ulaşırlar sağlık ocağı arar gittiğinizde bilgi verir içiniz rahat olsun.
Ogulluana kivancinannesiii 1mom1 Deletedmom_216 aa bizim zamanımızda yoktu iyi olmuş o zaman bakılması
[silindi] İnternetten baktım topuk kanında SMA bakikiyormuş. Birşey olsa ararlardi herhalde ama yine de bir götürün özeldeki doktorlar da mı grevde bilgim yok
Deletedmom_216 aylinnu olumsuz bi sonuc cikarsa kesin aranirsiniz demislerdi bize aranmassaniz anlayin ki sorun yoktur soniclar tekiz cikmistir dediler
aylinnu mooomm01 viral viral bir enfeksiyon geçiriyordu o yüzden randevu almıştım zaten gittiğimde grev vardı iki haftadır üst üste gidiyorum doktorlar yok acile yönlendiriyorlar orada da çocuk doktoru yok yani günde üç kere antibiyotik aldık popomuz kanadı yani doktor yok ortada