GoktugMoms__ deepwater baby nest seti Düz kafa yastığı süt saklama poşeti Silikon göğüs ucu Emzirme sütyeni Manuel göğüs pompası Süt saklama şişeleri
TulayGeriDon deepwater elektrikli ana kucağı, babynest seti, düz kafa yastığı, bir ton örgü kazak yelek hırka, tırnak kesme törpüsü, beşiği(asla yatmadi), alt acma organizeri
deepwater Aaaa törpüyü niye kullanmadınız ya ben çok memnunum alıştım ona 2-3 günde bir törpülüyorum uyurken çok rahat
Baldanadam_ deepwater emzik göğüs pedi ve lansinoh göğüs ucu kremi (göğüslerim ucu çok yara oldu ama yara olmadan önce kullanmaya başlasam da bu kremin bir faydasını görmedim) bunları almasaydım diyorum
1kizannesi__ deepwater Sadece park beşik dıyebilirim hıc yatmadı bomboş sıfır duruyor. Satmayı düşünüyorum bende bununla ilgili post açmayı düşünüyordum 😄
mamabear_ deepwater Alışverişlerimi hep düşünerek yaptım o yüzden çok fazla gereksiz şey almamışım. Göğüs pedi: emziriyorum ama sütüm hiç foş foş akıp üstümü kirletecek kadar akmadı. Gümüş kapak: göğüsüm yara olmadı. İlk zaman hassasiyet olunca ebem üstünü kapatma hava alsın ve göğüs ucu kremi sür dedi. Öylece kenarda kaldı. Elektrikli törpü: aslında ilk zamanlar tırnak kesmeye korktuğum için kullandım. Ama toplasanız 3-4 kereyi geçmez sonra tırnak makası ve cam törpüyle yoluma devam ettim. Örgü yelekler: almadım kayınvalidem falan ördü. Evin ısısı yelek giyecek kadar hiç soğuk olmuyor. Toplasanız 1-2 kere giydirdim sabah serinliği var diye.
deepwater mamabear_ herkes gümüş kapaktan çok memnun kalmış ama ben de 1 2 kez kullandım kapağı kaldırdığımda nemli bir koku geliyordu. Dedim bir de bu bakteri Üretir bebeğin ağzında pamukçuk olur. Hiç gerek yok dedim. Kaldırdım kenara
kuzuanasi İhtiyaç oldukça aldım herşeyi sadece emzikleri boşa almış oldum çünkü yavrum tutmadı. Birde 2.5 tog uyku tulumunu boşuna almışım evlerin için çok sıcak
busrasya23 deepwater sadece yataş junoyu 15 20 gün kullandık onun dışında yatmadı ama o da sezeryanlı olduğum için ilk günler kurtarıcım oldu resmen makyaj masamın üstüne koyup altını değiştiriyordum bebiş de rahat ediyordu bende gümüş kapak almadım zaten lansinoh göğüs kremini 34. Haftadan sürmeye başladım her gün o yüzden yara yaşamadım çok şükür elektrikli ana kucağı falan geri kalanı kullanıyoruz ne aldıysam bez stoğu yapmadım mama almadım sütüm gelmeyince eşim gitti aldı hastanedeyken falan
balkizim1 deepwater reflu yatağı,düz kafa yastigi, torpu makinasi,zıplayan ana kucağı hiç kullanmadım neredeyse…
fthk balkizim1 düz kafa yastığı hariç hepsini canını çıkarana kadar kullanan ben 😂 hele reflü yatağı.. canımdır yani
melekozlu deepwater Reflü yatağımdan memnunum bir de bez stoğumdan memnunum stok yapacaklar etrafına sormalı hangi numara çok gidiyor ona göre yapılması gerekiyor. Bir de çok kıyafet çok zıbın alınmaması gerekiyor.
nisagulce deepwater 3 tane doğum yaptım her gördüğümü almadım doğumdan sonra ihtiyaç dahilinde aldım herseyi ilk bebegimde bile öyle almadım tek pişmanlığım benimde park yatak.. 3 çocuğumun 3ude benimle uyumak istiyor içine yattiklariylA uyandıkları bir oldu bende 6 aylıkken oyun alanı yapıyorum içinde oynuyor
cansu3545 Park yataktan yakınmış herkes bende iyiki almışım dediğim şeylerden biri. Anne yanı yatak babynest hiç kullanmadım boşuna almışım . 3lü puset örtüsü gereksizmiş.
ayazannesii deepwater yenidoğan takımı Alt giyimi katilli olanlar kullanışsız geldi dönüyor çorap durmuyor üstünde üstelik 3-5 cm uzasa hemen küçük geliyor Kafa yastığı aldım ama kullanmak nasip olmadi
Aminenur1 deepwater gumus kapak ise yariyor gercekten 1 emzirme yastigi ( kizimda almamistim oglumda aldim ama sirf esim carlamasin die kulanmadigim halde hala övuyorum😂) 2 emzik (kizim almadi cunku.. ama ben uslanan bir insan olmadigim icin oglumda da aldim😂) 3 unibaby sampuan ( cildini kurutuyordu)
deepwater pie her şeyi uyguna getirmeye çalıştım genelde ama bebek arabasında paraya kıydım. Travel sistem çok hantal oluyor dediler bana. Cybex eezy twist 2 getirttim yurtdışından. Tek parmakla bile sürülüyor. Hamilelik kilolarımı verebilmek için her gün bebegimi alıp yürüyüşe gidiyorum. Aşırı derecede memnunum. Tek hamlede kapanabiliyor. Uçakta da çok rahat ettim
KaranimEgem Umay bebenin reflü yatağını aldım çocuk üstünde duramıyor devriliyor hiç yatıramadım içine gömülen daha yumuşak bir yatak olsa belki kullanabilirdim bide polyester bebek tulumları aşırı terletıyor kullanışlı değil