Aloneeee aslhnkrts yok cnm daha 26 günlük. Yarın doktor bişey yok dese bile kalça ultrasonu için götürdüğümde de sorayım madem bakıyorlarsa.
ayran Aloneeee denk geldim merak edip benim kızımın popo üstünde de gamze var bide moro lekesi oluyor ya 3 tane sol bacağında ondan var ben gördüm ama içi delik mi değilmi hiç bakmadım şuan tedirgin oldum uyuyor uyanınca bakacağım :(
Aloneeee ayran ben bgn doktoruna sordum ultrason istediler. Çok önemli bir durum değil ama bakıp emin olalım dedi
Sis-01 Aloneeee ultrason istiyolar kesin tanı için ultrason normalse bir sıkıntı yok diyolar bizde de var
suhedaaaaa femay Bel gamzesi değil bu, makat deliği gibi bir şey ama makatın biraz üstünde oluyor. Bazen delik, bazen morluk ve kıl şeklinde kendini gösteriyor.
suhedaaaaa femay Bu şey bende bile varmış, kendi çocuğumdada olduğunda öğrendim. Ne olduğunu ben bile bilmiyormuşum yani 🤷♀️
suhedaaaaa femay Genetik mi bilmiyorum ama folik asit eksikliği diye okumuştum. Kaldı ki ben gebelik öncesi folik asit takviyesine başlamıştım, inanın bilmiyorum. Rabbim herkesin çocuğuna bol bol şifa versin, esirgesin inşallah
cudana Aloneeee kızımda da var iki aya 15 gün kala kalça ultrasonuyla beraber bakıldı ultrasonla. Bi şey çıkmadı şükür. Doktora söyleyin o baktırır
femay suhedaaaaa amiiin dermansız dert vermesin kimseye. Bazen ne yaparsanız yapın illa bir sorun çıkabiliyor elimizde olmadan.. üzülmeyin lütfen 🙏🏼
Tusa_ Aloneeee bende ve kızımda da var 😂 ultrason cihazıyla bakıyolar eğer uzunluğu varsa sorun oluyomuş ama yoksa normal bişey zaten kontrolde iç organlarına bakıyolar o cihazla çukuruna da bakarlar ben adının sakral gamze olduğunu kızımda da olduğunda öğrendim kendiminkine hep çukur derdim 😂😂 kontrolde doktora söyleyin baktırsın korkacak bişey yok
tugces09 Aloneeee belinde değil kuyruk sokumunda olursa sacral gamze deniyor diye biliyorum ben. Bebiş doğunca ilk kuyruk sokumuna bakarmis doktorlar, önemli bişey olsa söylerlerdi size muhakkak
tugces09 tugces09 benim bebişte kuyruk sokumunda minicik bı delik vardı mesela iğne ucu kadar bile değildi ben farkettim kalça ultrasonundan sonra. Doktora söyledim ultrasonla bakalım dedi bakıldığında da bı sorun görülmedi çok şükür. Ama dediğim gibi kuyruk sokumunda oluyo o sacral gamze. Minik bı delik hafif tüylenme vs olabiliyor. Sizin dediğiniz belde değil mi yanlış anlamadım yani? Doktor bı görsün yine de inşallah önemli bişey değildir
Aloneeee tugces09 bugün kontrolü vardı sordum dediğim gibiymiş. Ama önemsiz bir durum(delik değil çukur şeklinde olduğu için) dediler. Yine de ultrason çekilip bakılacak
Aloneeee tugces09 kuyruk sokumunda yani tam toto deliğinin üstü oluyor işte. Hatta etrafında morluk var. Dediğim gibi bgn kontrolde sordum ultrason ile bakacaklar sakral Gamzeymiş doğru tahmin etmişim
tugces09 Aloneeee bel deyince ben daha yukarda sandım. Evet ona sacral gamze deniliyor boynuna kadar bütün omuriligine bakıyorlar ultrasonda. Benim kızda kuyruk sokumun ustunde hafif kırmızı bı lekeyle doğdu hala geçmedi 4 aylık. İnşallah sizinkinde de bı sorun çıkmaz 🙏🏻🤍
ekimkizi_ Benim bebeğimde var poposunun ustünde ultrasonla bakıldi bir sıkınti cikmadi akıntı veya bir sıvı gelirse gelin dediler çok şükür bisey olmadi eşimin kuzeninde ve onun oğlunda da varmiş genetik bizimki sanırın
Aloneeee ekimkizi_ bende de varmış 😂 doktor iyice açtırıp baktı bgn delik yok ucu kapalı sadece çukur şekilinde ama ultrason ile bakalım yine de dedi