HE-SEN-COK-BILIYON Yoğurt mayalamıştım kızlar ama hazır yoğurtla mayaladım mecburen bu seferlik. Yaptığım yoğurt sünmüş neden böyle olmuş olabilir yenir mi bu şekilde
HE-SEN-COK-BILIYON fraubi soğuk olduğu için mi oluyor biraz soğuktu gerçekten de. Bu şekilde yenebilir mi peki bebeğime versem
pantenkelebek HE-SEN-COK-BILIYON yenir eğer öyle yemek istemiyorsan yoğurdu kaynat güzelce çökelek gibi oluyor öyle de yersin ben oyle yapıyorum katmer yaptığımda içine katıyorum
HE-SEN-COK-BILIYON kirazmevsimi_ gmzzmrtt Suphiye_mila13 esra196514 cansuh Madamehappyyyyy Dedektifgadget Aloneeee kelebegiminannesiyim fatmaglll teşekkür ederim kızlar demekki hazır yoğurt kullandığım için oldu mayalık yoğurdum yoktu mecbur mayaladım ama bidaha mayalanmayacağım hazır yoğurtla🤦🏻♀️
Suphiye_mila13 HE-SEN-COK-BILIYON hazır yoğurtla mayalayınca olabilir ya da sütü veren ineğin yediği yemden dolayı da olabilir
esra196514 HE-SEN-COK-BILIYON hazır yoğurttan ya da ayrandan yaptığında Süner. Hazır sütten yapılan da sünüyor benim bildiğim . Ev yoğurdu olursa daha iyi olur 😚
Madamehappyyyyy HE-SEN-COK-BILIYON Küçük parmağınızı koydugunuz da 7-8 saniye dayım parmağınızın ucu yanma olduysa o tam kıvamı oluyor genelde. Kavanoz da yapıyorum her zaman 8-9 saat sarıp sonra dolaba alıyorum 1 gün açmıyorum çoğunlukla güzel kıvamda ve tatlı oluyor.
HE-SEN-COK-BILIYON Madamehappyyyyy benimkide güzel olurdu da ev yoğurduyla mayalardım aynen anlattığın gibi yapıyorum bende. İlk defa hazır yoğurt kullandım böyle oldu. 🥲
Aloneeee HE-SEN-COK-BILIYON ne zaman hazır yoğurt ile mayalasam sünüyor. Ev yoğurdu ile mayalarsam sünmüyor ki hep aynı şekilde mayalarım. sanırım hazır yoğurttan dolayı oluyor
fatmaglll HE-SEN-COK-BILIYON hazır yoğurttan oluyor mayam olmadığı zaman activadan mayalıyorum bebeğim için ama annemde sütaşdan mayalar hep hiç sorun olmuyor bağzı hzır yoğurtlar malesef öyle yapıyor
Aloneeee HE-SEN-COK-BILIYON sünmüş yoğurdunu bir dahakine maya olarak kullanırsan yine sünüyor cnm unutma ❤️