Cicektebenimcicekligunlerde hddd Ayaksız yatak odası mobilyası, 10 sene önce hep öyleydi altlarına silmek çok zor toz yuvası oluyor hemen. Sürgülü vardi ben evlendiğim zaman hep evde küçük olunca mecbur aldık hep bozuluyor. 0 zaman pembe maçıydı hersek. Koltukların cok sağlam rahat ama rengi yoruyor artık.
elisa2705 Obsesifkompulsifbozukluluk Aa neden merak ettim bende aynı marka xxl sini kullanıyorum cok memnunum 😂
Obsesifkompulsifbozukluluk elisa2705 E napcam patates falan güzel değil zaten olmuyo beğenmiyorum tavukta tam koyarsam lezzetli oluyo
elisa2705 Obsesifkompulsifbozukluluk Neyi olmuyor siz derece dk ayarlayamıyor olabilir misiniz ayrıca tavuk lokum gibi oluyor ya ben hep yapıyorum
aleksandralarossa Obsesifkompulsifbozukluluk kahvaltılık kek sulu yemek mücver sütlaç sufle falan denedinmi? Benim elim kolum ya:)
hddd Elektronik olarak da TV mizin hiç bı özelliği yok pişmanım bulaşık makinam hediyeydi pişmanım diyemiyorum ama memnun değilim
Kuzey_Melis_Momm hddd Az ve öz eşya taraftarıyım her zaman evlenirkende hep ihtiyacım olan şeyleri aldım ev eşimin ailesinin 3 oda olmasına rağmen salon ve yatak odası dışında diğer oda için eşya almadım mesela 2 yıla yakın boş kadı çocuk olunca ona oda yaptım orayı çocuk için eşya aldım çocuğum olmasaydı o oda hala boş dururdu kullanmadığım için eşya almayı hiç düşünmedim fazlalık olan bir eşyam yok ama tek pişmanşığım kahve fincan setlerini çeyiz yaparken bir heves aldım gerçektende hala çok beğeniyorum ama o kadar çok fincan seti getiren oldu ki artık koyacak yer bulamıyorum fincan seti getireceklerini bilsem şahsen almazdım
anneyimannea hddd Evet bende öyle çok iyi düşünüp almadım bi anlık hevesle aldım mesela dediğiniz gibi atsan atılmaz sağlam satsan satılmaz ölü fiyatına isterler zaten esimde karışır maalesef kullanmak zorundayim ama istediğim şekilde yaşayamam bütün enerjimi alıyor temizlik yapasım bile gelmiyor 🥲
masterchefiniz hddd evlenirken görsele dikkat edip almıştım ama şu anki aklım olsa kolay temizleniyor mu ona bakarım . Koltuklarım nubuk kumaş au damalasa izi gitmiyor
hddd masterchefiniz benim de salonum nubuk kumaş krem gibi olan koltuk güneş gördükçe yeşilimsi bı renk aldı
[silindi] masterchefiniz benimkiler daha beter belki bilirsiniz Bellona carlino takım. Siyah yeşil kadife üstelik. Her saniye toz topluyor süpürgeyle çektirmekten eskiyecek. Konsol, ünite,. orta sehpa ve yemek masası da siyah parlak. Elimde 2 bezle geziyorum sil kurula süpür 😓😓😓
-Gulsahasil- Chester koltuk takımı + siyah olması, baklava desen konsol, cam gold ayak sehpalar, lacivert yatak başlığı, siyah ankastre set, karaca granit tencere takımı, arzum küçük ev aletleri, airfrey sanırım bu kadarcık🤏🏻 😂