gkcegmz gokcemm11 ay Çok sevindimm ilerlemesine değerin inşallah yarın bizde böyle güzel sonuç alırız
eminemine00 gokcemm11 sizin adınıza çok sevindim ☺️pavlil bandaj mı kullanıyorsunuz? Birde ne kadar süreli takılıydı
eminemine00 gkcegmz İnşallah sizde güzel haber alırsınız. Bana da haber verin . Bizim ki salıya kaldı. Baya stresliyim 🥴
gkcegmz eminemine00 tabii yazarım çıkınca sabahtan gideceğiz. Bende çok stresliyim ya düşünmeden duramıyorum
gkcegmz eminemine00 Biz bugün girdik ultarsona sol 47 idi 60 olmuş, sağ 51 di 56 olmuş pazartesi doktoruna gideceğiz bakalım @gokcemm11
eminemine00 gokcemm11 bize tubingen ortezi taktı. 1 ay oldu bizede. Sağ bacak çıkık bizim. Derecesini söylemedi. Eğer düzelme olmazsa alçı yada ameliyat dedi. Bakalım salı gideceğiz bizde.
gokcemm11 iklimyaatiilaa işte derecelere göre ve bebeğin gelişimine göre ya onunki bizimki baya düşük dereceydi
gokcemm11 gkcegmz anladım düzelir ya bebişlerimiz biran önce inşallah şu mübarek günde rabbim tüm yavrularımıza şifa versin ❤️
eminemine00 gkcegmz çok sevindim sizin adınıza ☺️ bizimki bazen yukarı kaldırıyor sağ bacağını. Öyle yapınca bi umutlanıyorum ama bilmiyorum işte durum ne. Bizim ki sizinkinden 4 boncuk aşağıda. Ultrasona doktor odasında bakmıyor mu ?
gkcegmz Seren_beril çok teşekkür ederim, radyoloji doktoru daha devam edersiniz dedi ama bakalım doktorumuz ne diyecek