eminemine00 gkcegmz inşallah bakalım ☺️ bizde gelişme yok daha. O ayağını çekemiyor hala. 🥴🥴 girip çıkıyor demişti doktorumuz.
eminemine00 gkcegmz hareket ettiriyor ama karnına doğru tam çekemiyor. Sol bacağı çok güzel çekiyor kaldırıyor felan ama sağda tam anlamıyla sol kadar yapamıyor maalesef.
gkcegmz eminemine00 yazdığınızı farketmedim 🤦🏻♀️ Öyle mii üzüldüm ya inşallah gidene kadar gelişme olur. Biz 14 şubatta ultrason için gideceğiz
eminemine00 gkcegmz inşallah olur ya. Bizde 11 gibi gitmeyi düşünüyoruz. Doktor zaten hem el işe hem ultrason ile bakıyor. Umarım birazda olsa gelişme vardır.
eminemine00 gkcegmz bizim kaldı bu gün. Aksaraya kar yağıyor. Tipi de var maalesef. Salıya kaldı artık. Ankaraya gidiyoruz biz.
gokcemm11 eminemine00 düzelir merak etmeyin bizimki de tam çıkıktı yerine oturdu ve gelişmesini bekliyoruz 40 açıyla başladık 46 ya yükseldi şimdi yine gidiyoruz bakalım kaç oldu
gkcegmz gokcemm11 ay Çok sevindimm ilerlemesine değerin inşallah yarın bizde böyle güzel sonuç alırız
eminemine00 gokcemm11 sizin adınıza çok sevindim ☺️pavlil bandaj mı kullanıyorsunuz? Birde ne kadar süreli takılıydı
eminemine00 gkcegmz İnşallah sizde güzel haber alırsınız. Bana da haber verin . Bizim ki salıya kaldı. Baya stresliyim 🥴