gokcemm11 busraltin bende hiç çıkarmıyorum hiçbir şekilde banyo dahi yaptırmadım daha bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
gokcemm11 eylulneva0925 ilk bi kaç gün rahatsız oluyor ama sonra alışıyor benim kızım bandajdan çok sanırım muayene ederken korkuyor hastaneye gittiğimiz gün sürekli ağlayıp uykuda zıplıyo
gkcegmz gokcemm11 merhaba kontrole gittiniz mi acaba bizde tübinger kullanıyoruz sol 47 sağ 51 değerleri
eminemine00 gkcegmz sizin bebeğiniz kaç aylık ? Bizde tubingen kullanıyoruz. Daha 3-4 gün oldu takılalı.
eminemine00 gkcegmz bizim 54 dü ama 1 hafta sonra başka doktora gittim, tamamen çıkık dedi. Değerini söylemedi. Tubingen ortezi taktı. Bandajı önermiyorum dedi. Sizin ki kaç ? Bizim sağ çıkık maalesef.
eminemine00 gkcegmz bizede ilk gittiğim doktor gelişim geriliği çıkık değil dedi. Sonraki gittiğim ise tamamen çıkık dedi. 🥴 ama bizim değer hep düşüyordu. 4 defa ölçüldü hep değer düşüyordu.
gkcegmz eminemine00 bende çok tedirginim, biz bir daha şubat 15 gibi ölçüm yaptıracağız ilerleme var mı diye zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama
eminemine00 gkcegmz zaman geçiyor bir Şekilde. Bende o zaman olsun istemiyorum. Çünkü gelişme olmazsa alçı ve ameliyat seçeneklerini konuşacağız dedi 🥴🥴 tubingen, bandaja göre rahat bir şey gibi geliyor bana. Tabi hepsi zor. Kimse böyle olsun istemez.
eminemine00 gkcegmz şubatın ikinci haftası gideceğiz. Sizin tubingen ortezi nasıl ? Doktor sıkı mı yaptı. Bizimkini kucağa alınca aşağı sarkıyor bacağı. Bana sadece bacak düşmesin dercesine takılmış gibi geliyor.
gkcegmz eminemine00 bizim bacak sarkmıyor aşağıya sıkı bizimki önlerden 18. Boncuğa takıyoruz tabi her bebeğin boyuna göredir ama bacaklar yukarıda duruyor kucaktaykende
eminemine00 gkcegmz yok ya. Bizimki sarkıyor bende anlamadım valla 🤷🏻♀️ doktor 3 hafta sonra alçı felan dedi. Sanki bununla düzelmesin hemen alçıya alalım dercesine.