Oznurfurkandeniz merhaba canım bebeğin hayırlı, uğurlu, sağlıklı,ömürlü olsun inşallah! Bebeğin şuanda dünyayı hiç tanımıyor; karanlık, sıkışık, uğultulu bir yerden çıktı geldi; ışıklar, renkler, insanlar, sesler onun gözüyle bakabilsek daha neler neler var! Kolu bacağı bile yabancı ona şuanda! Bu kadar güvensizliğin içinde tek güvenli yer olan senin göğsün çünkü kalp atış ritmini biliyor aylarca o sesi dinledi ve rahmin kokusuyla aynı olan süt kokusu o yüzden kucakta olmak ve emmek için bu kadar mücadele ediyor! Her an güvende olduğunu bilmek rahat etmek için! Sütün yetiyordur hiç etraftan duyacağın bu konudaki lafları takma ve mamaya yönelme! Doktorun aç bu çocuk demedikten sonra!!! Bu durum onun sana her ihtiyaç duyduğunda yanında olduğunu sana güvenebileceğini anladığında azalmaya başlıyor genelde 1,5 aya kadar sürüyor biz 35 40 günde daha rahatlamıştık ama konuya burdan bakıp güvensizliğiyle sana sığındığını hissedince daha az yorularak geçiyor bu vakit ağladığında hemen sarıl sarsmadan salllamadan sırtını başını okşa uzun hareketlerle emzirirken bütün vücudunu uzun hareketlerle okşaaranızdaki güven sağlamlaşıyorçok rahatlıyor! Ağlarken şimdiye kadar başkasına vermedim hiç, çok kavga konusu oldu bu ver biz sakinleştirelim bize güvenmiyor musun diye!!! biri benden önce alırsa annem kayınvaldem ablam falan bana dönüp ellerini uzatıp daha çok ağlar bunu görende bir daha ağlarken ver bize demez! Uzun yazdım canım inşallah sıkılmamışsındır! Biraz sık dişini bugünler geçecek rahatlayacaksında daha zor günlerinde olacak! Allah acısını göstermesin yavrularımızın! Gerisi hallolur. 🌸