demir2606 Anneler merhabalar bebekleriniz kaç aylık ve mama +meme gidenler günde kaç öğün mama veriyorsunuz ve kaç cc. Her emzirmeden sonra mama veriyor musunuz?
gggggl demir2606 45 gunluk sadece yatarken 60cc mama veriyorum ama acaba gün içinde de versem mi bilemiyorum ya da akşam da vermesem mi ben hala bu emzirme mama işlerini çözemedim çok karışık
ebrusafura Benimki 2 aylık 90 cc veriyordum emzirdikten sonra 1 haftadır mamayı istemiyor mamayida 1 kere veriyorum
demir2606 ebrusafura benimki günde 2 kez içiyor mamayı 60 cc bile içmiyor bazen çok iştahsız sütümde çok yok
cansuh ebrusafura benimde öyleydi üç saatte bir 90 veriyordum istemiyordu bazı öğünleri atlıyorduk doktorumuza sorduk 60 yap dedi benimki de 2 aylık bu arada
ebrusafura demir2606 benimde yoktu sütle kuru dutu kaynatıp içiyorum üstüm ıslanıyor doktor eşliğinde başladım mamaya sanırım doydugu için mamayı icmiyor
ebrusafura demir2606 günlük 5 ile 7 arası degisiyor bı ara kabizdi simgi günlük 2 kere kakasını yapıyor
demir2606 ebrusafura Maşallah ne güzel bizimkinin 2 aydır kabızlığı devam ediyor çiş sayısıda az malesef doktora gittim 1 ay sonra ek gıdaya yavaştan başlayacağz sanıdım
ebrusafura demir2606 yok kız bende onu yapıp içiyordum hiç etki etmiyor aynen normal sütle kaynatın şeker atmayın ama ben geceleride kalkıp içiyordum ilk başta 30 CC çıkıyordu şimdi emmedigi zaman üstüm ıslanıyor ve yumuşaktı göüsüm sertleşti
ebrusafura demir2606 doktor bize damla verdi sağlık ocağına gittim çok ıkınıyordu şükür geçti elhamdülillah
ebrusafura demir2606 bunu verdi kullanmadan kendiliğinden açıldı mamadan dolayı kabız olmuş olabilir benimki mamayı 1 haftadir reddediyor mama içmeye devam etseydi kabizliga devam ederdi belki
demir2606 yksl1 en son 7 gün hiç yapmamıştı bizde metsil kullandık biraz iyi geldii şimdi 3-4 günde birm yapıyor