Ronron yagmurkumsal1 ben 10 gün gecikti ve hala olmadım cesaretim yok test yapmaya neyle korunuyordnz
oykueyluly yagmurkumsal1 benim 6 gün gecikti dün kan verdim negatif çıktı emziriyorum sanırım mevsim geçişi ondan uzadı bide stres falan
aza754 Benim de 10 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sanırım mevsimsel forumda bu ara çok denk geldim
Ronron aza754 aa sizinki negatifmi çıktı inşllah benimde hala olmadım bende ama bu ay çok kişinin gecikmiş farketnizmi
bebek21 aza754 Aralık ayında olmadım ocağında kaçı oldu hala olmadım ama ne test yaptım ne bişey umutla olacağım günü bekliyorum 😄
aza754 Ronron aynen negatif çıktı şükür de bence sizde yapın rahatlayın aynen bu ay çok kişide böyle bir durum var ya mevsimsel ya da stres falan etkiliyor
Eb2 yagmurkumsal1 test yapmaya elim varmıyor ama mecbur yapıcam. Bu stres beni daha beter yapacak. Birazdan çıkıp alıcam. İlla sabah mı yapmam lazım testi
Eb2 Ronron sabah yapmak şart mı testi. Birazdan test almaya çıkıcam. Ya da aile hekimleri öğleden sonra kan alıyorlar mı. Kan versem
Eb2 Ronron 😄inşallah güzel haber veririm. 17 aylık oğlum var. İstemiyorum çocuk falan. Allah isteyene versin 😤
Eb2 Ronron yaptım test. Negatif öok şükür. Ama gidip gelip bakıyorum ikinci çizgi olacak mı diye. Hadi sende yap güzel haber ver bana 😤