allwrite Kimlikle randevu alınabiliyor ama doğum yaptığınız hastaneye gidecekseniz kimliksiz de randevu oluşturuyorlar.
cann65 Evet ben randevusuz gittim baktım bir doktor oluyor yenidoğan randevusuz hastalara bakan.Ama doğum yaptığınız hastane olmalı
zehrbks cann65 ilk muayeneden sonra daha yakın bir yere gitmek istiyorum o yüzden ama randevu bulamıyorum
tastam Yenidoğan bebekler 28 günlük olana dek randevusuz direkt doktora gidebiliyorlar. Sadece doktora “biz yenidoğanız” demeniz yeterli
defnemiraybebek zehrbks randevusuz bakarlar ama randevuyu alacaksanız da e nabızdan çocuğunuzun kaydını yaptırmanız ve onun üzerinden randevu almanız gerekiyor
cann65 zehrbks evet hem siz hem eşinizin hesabından onaylamanız gerekiyor.bunu yapana kadar da yine sabah 10 da 182 yi arayıp onaylamadan alabilirsiniz
Elifasel__ zehrbks yenidoğan önceliğin varmış her hastanede biz hangisine gittiysek hemen giriş açıp bekletmeden alıyorlardı
incinavdar 28 güne kadar randevu almanıza gerek yok hastane farketmez yenidoğan olduğu için istediğiniz her saatte size sıra açmak zorundalar 28.günden sonra sizin kendi mhrsnizden çocuğunuz için işlem yapabiliyorsunuz