emineblc1202 silabelis hafta ici polikilinige goturucem mememi emiyor ama sutumu oldugu gibi kusuyor sonrasinda artik dusunmekten kafayi yicem valla ama mama da o sekilde kusmuyor anlamis degilim benim sutumde mi bisey var sutume karsi falan anlamadim
silabelis emineblc1202 bencede götürün belki yediğiniz bir şeyden dolayıdır. Ama sürekli emiyorsada olabilir çünkü ben dr a mememi tutmuyor mama kaç cc verebilirim dediğimde 120 ye çıkarsak kusmaları artar fazla beslenmeden dolayı demişti
Poly-ana silabelis canım dk hesabı yapma sen ikisini ver kendisi ne zaman bırakırsa zaten yoruluyorlar mesela memede yarım saat kaldıysa aktif yarım saat emmiş olmuyor dinlene dinlene emiyor
silabelis Poly-ana bende dk hesabı yapmıyordum ama emzirme danışmadı en az 10-12 dk emmesi gerekiyor son sütünü alıp kilo alması için dedi o yüzden kafam karıştı. Ama zaten şuan emmiyor sağıp veriyorum
Poly-ana silabelis 10 dkdan az mı emiyor yani ben yanlış okudum o zaman fazla emiyor anladım ben evet 10 dk falan az gazı mı var acaba gazı olan bebeği emzirmek çok zor oluyor