silabelis Selam kızlar bebeğimde meme reddi oldu biberon değiştirdim biraz fayda etti ama doğduğundan beri memei 15 dk emdiği sayılıdır. Şuan 15-20 dakika nadiren emdiğinde bile doymuyor. 48 günlük bir bebek memeyi kaç dk emmeli
Elika00 silabelis bebek ne kadar isterse :) kontrol onlarda canım. Büyüdükçe daha fazla çekebiliyor çene kasları güçlendiği için. O yüzden süresi büyüdükçe kısalabilir. Ama bazı bebekler anneyle daha fazla durmak ister ve daha uzun süreler emer. O yüzden bu yolculukta bebeğin seni aydınlatacak :) keyifli emzirmeler 🎊
ipeksiiimom silabelis o bebekten bebeğe değişir bence önemli olan doyduğunu anlamaniz benim bebeğim 5 dk emerdi inanın ama sütüm çok tazyikliydi doyardı. Emmeyi kendi bırakıyorsa veya uyuyorsa kilo alımı da iyiyse bence doyuyordur
Poly-ana silabelis canım dk hesabı yapma sen ikisini ver kendisi ne zaman bırakırsa zaten yoruluyorlar mesela memede yarım saat kaldıysa aktif yarım saat emmiş olmuyor dinlene dinlene emiyor
silabelis ipeksiiimom benim sütümde tazzikli ve coktu ama 1 ay içinde 360 gram alabilmiş emzirme danışmanı son sütü almadığı yani kısa emdiği için kilo alamıyor bebeğin dedi mamaya başladık
emineblc1202 ipeksiiimom benim bebegimde 48 gunluk memede fazla kalinca sutumu oldugu gibi direk emerken veya emdikten sonra kusuyor
emineblc1202 silabelis emzirme danismaniniz kim bende istiyorum danisman tutmak memede cok kalinca kusuyor olduğu gibi artik bu durum bana kafayi yedirticek dereceye geldi kusuncada hepsini tekrar meme ariyor
silabelis emineblc1202 devlet hastahanesinde vardı ben oraya gittim yakın oturuyorsanız çayırbaşı hamidige etfal sarıyerde var yada çevrenizdeki devlet hastanesine sorabilirsiniz var mı diye
emineblc1202 ipeksiiimom hic bir fikrim yok cocuga bir bucuk saat once kendi cok cekip kusmasin diye sagip verdim ml olculu sutu vereli ben bir bucuk saat oldu altina yapti hafif hareketlerle kusmasin diye de altini alirken cikariyo yine sutu sanki süt midesinde bir an once hareket ettirsinlerde cikarayim der gibi bekliyo resmen
emineblc1202 silabelis pazar gecesi cocuk acile goturduk anlattim olayi bana beslenme saatlerinin arasini ac dedi 3.5 4 saat arasi besle dedi ben emzirdigim zaman kusuncada cocuk o kadar saat gecmesini beklemiyor yine emmek istiyor o saat gelene kadar oyalamaya calisiyorum fakat ama israrla istiyor agliyor
silabelis emineblc1202 memenizi emiyors hiç biberon vermeyin bence çünkü bizde meme reddi oldu çok zorlanıyorum şuan
silabelis emineblc1202 benim bebeğimde 2 gündür sürekli biberon istiyor 60 lık mamadan 1-1,5 saat sonra içmek istiyı yine banada aralığı aç dediler ama oyalayamıyorum bende durmuyor
silabelis silabelis sadece gece isterse bir iki kere emiyor maalesef bizdede meme reddi var biberona çok alıştı
emineblc1202 silabelis hafta ici polikilinige goturucem mememi emiyor ama sutumu oldugu gibi kusuyor sonrasinda artik dusunmekten kafayi yicem valla ama mama da o sekilde kusmuyor anlamis degilim benim sutumde mi bisey var sutume karsi falan anlamadim