Sizlerde dışarı çıktığınız gün çocuklarla eziyet gibi geliyor mu . Ya millet avm gidiyor pikniğe gidiyor. Biz bugün hastaneye gittik gittiğimiz her yerde kaos 😂 ya gülüyorum ama sinirden . Arabaya biniyoruz her kafadan bir ses 😭 eşim müzik açar büyük kızım sesten rahatsız olur bana şikayet eder kapat baba diye sancılanır . Bebeğim zaten durmuyor kucağımda dışarı mı baksa içeri mi baksa şaşırmış vaziyette . Bir oyana bir buyana ellerini yeme peşinde 😞 arabada bir bebek uyumaz mı ya şöyle bayılan uyuyan bebeklere hastayım . Bu durmuyor . Üşümesin arabada bebekle siz durun ben büyük kızı doktora gösterm gelim dedim eşime tamam dedi 10 dk geçti geçmedi arkamda belirdi durmuyor beni rezil etti diyor . Muayene btti arabaya bindik emzirdim uyur gibi oldu pusete koydum gene cin gibi oldu gözler 👀. Kızım bir yandan parka gidelim diyor babanla git diyorum hayır sende geleceksin diyor . Anlat anlata bitmez ortada kalmışım bir o çekiştiriyor bir bu çekiştiriyor. Çok yıprandım ya . Eve geldik paldır küldür . Eşime dedim millet faldır faldır geziyor ben mi beceriksizim acaba niye bize bu kadar zor dışarı çıkmak . Hele çıkmadan önceden bahsetmiyorum. 5 aylık bebeğim yeni daldı nasıl dayanıyor aklım almıyor 🤧 sabah 11 gibi uyanıyor ondan mı acaba . Ara ara emziriyorum geri uyuyor kesintisiz değil tabi . Uyku ile arası hiç yok çocuğun böyle bir şeu görmedim dişlerimi sıkmadan acıyor . Görümcemin kızı uyumazdı kınadım mı diye düşünüyorum çok zormuş çok . Sizler nasıl beceriyorsunuz 2 3 çocuğu olan şahane varlıklar 😣 yemin ediyorum hayran kalıyorum gücüme ❤️🩹