oyku_eyupcan Güzel annelerim ben 24 yaşında 2 bebe anasıyım kızım 3 yaşında oğlum 2 yaşında son adet tarihim 23 kasım 2 3 gün önce iç çamaşırıma az bi leke geldi sonrası yok. Korunuyorduk bu arada neden gecikti hiç anlamadım yaa😭😭😭
shiningmother34 oyku_eyupcan hamile olmayabilirsin benim adet tarihim her ayın yirmisiydi bak post açmıştım hatta testim pozitif çıktı ama kan verdim gebelik yok dediler adet söktürücü kullandım 5 gün sonra regl oldum endişelenme
Ronron oyku_eyupcan aynı durumdayım benimde bebeğim 2buçuk yaşında en son 28 kasımda adet oldum olmadım sonra çok kafama takıyorum ve cesaret edemiyorum test yapmaya 2 hafta önce 2 gün çok hastaydım bacak ağrısı ateş felan ama ailecek hasta olduk bilmiyorum kafam çok karışık korkuyorum
ipeksiiimom oyku_eyupcan galiba bu ay herkesinki gecikmiş 😂 benim de aynı dediğiniz gibi oldu 2 gün leke geldi sonrası yoktu soğan suyu içtim kekik suyu içtim regl oldum öncesinde 3 test yapmıştım negatifti
Edo_yekta12 shiningmother34 erken gebelik mi kaset mi yapmıştın ? İki çizgi çıkıp nasıl kanda çıkmadı ki garip bende yarın kan vericem idrar testinde çok az ikinci çizgi vardı
oyku_eyupcan shiningmother34 1 hafta geciktim ama normalde 1 gün bile gecikmem ben aksine erken bile oluyorum aşırı srtesliyim
ezguscom ipeksiiimom ne kadar içtiniz bunu ve kaç gün. Bende dün içtim bir kez soğan suyu hala yok. Kekik suyunu deneyeceğim bir de 😖
Birdunyabircennetannesi Geri çekilme ile korunduğunuzu sanmıyorsunuzdur inşallah Çünkü öyleyse ihtimal çok yüksek
ipeksiiimom ezguscom bi gün soğan suyu içtim ertesi gün de kekik suyu içtim bi sonraki gun lekelenme şeklinde 2 gun devam etti sonra regl oldum tam anlamıyla