bilmesende_olur Kızlar hayız oldum olmasına ama 4 gün boyunca sadece kahverengi lekelenmelerde dışında hiç kan görmedim az önce de temiz her zamanki rengimi gördüm yani hiç kan gelmedi sizce bu normal mi neden böyle oldu
Oglusumunannesii bilmesende_olur içtiğin bir ilac olduysa yada stresli bir dönemdeysen de olabilir. Yinede testle kesinleştir bence
Tugcegunes bilmesende_olur yerleşme kanaması en fazla 3 gün sürer demişti doktorum bende hep yerleşme kanamasıyla öğrendim hamileliklerimi ama bir günü geçmemişti kanama ve kahve rengi değildi pembemsi bir renkti bilmesende_olur
bilmesende_olur defnevedoruk kendim hemen telaşa da sokmak istemiyorum çünkü hiç beklemiyorum biliyor musun😕
defnevedoruk bilmesende_olur yani bahsettiğiniz kanama şekli evet yerleşme kanamasında benziyor ama farklı bir durumda olabilir bilemedim ki. kaç yaşında çocuğunuz
Oglusumunannesii bilmesende_olur hic kan yoktu diyorsunuz o kadar azaltir mi onu bilemiyorum her bünye farklı tabi
alparbsr bilmesende_olur bundan dolayı olmuş olabilir bende kullanınca adetim çok öne gelmişti hatta içtikten 3,4 gün sonra bile adet olmuştum sizde de lekelenme yapmış olabilir
bilmesende_olur Oglusumunannesii ben de bilemiyorum ki. Hiç böyle olmamıştı. Kahverengi lekelenmelerin ardından mutlaka kan gelirdi ama bu sefer hiç görmedim
Baharbalci bilmesende_olur kuzenim de aynı şekilde olmuştu ve şuan 5 haftalık hamile, hemen yarın kan verin bence🌸
Oglusumunannesii bilmesende_olur normalde de az oluyorsan ilactandir muhtemelen iyice kesmiştir, ama yoğun oluyorsan ilaç o kadar azaltmaz.
bilmesende_olur Oglusumunannesii normalde en fazla 3 gün kanamam oluyor sonra çok azalmaya başlıyor evet dolu dolu kan gördüğümü söyleyemem