eceonon Düdnen beri huzursuz ve fışkırtarak kusuyor. Şimdi 5-6 kere ardarda kustu ve ekşi ekşi kokuyır kusmuğu. Ateşi yok, sürekli hastaneye gitmek istemiyorum artık. Yaşayan var mı ne yapılabilir:/?🙏🏻
strawberryshortcake_ eceonon Fışkırarak derken böyle ağızdan burundan gelecek şekilde mi? Nasıl anlatayım böyle ejderha gibi aşırı aşırı mı
eymenayazmom eceonon doktora götürmeniz gerekiyor fışkırır tarzdaysa belki üşütmüştür yada burnunu temizleyin der ilaç bile yazmaz
strawberryshortcake_ eceonon Doktora görünün mutlaka umarım sadece reflüdür. Benim bebeğimin beyninde hasar var, doktorumuz fışkırarak kusma olursa mutlaka getir demişti. Size o yüzden sordum, umarım bebeğiniz sağlıklıdır, kusma sadece reflüden kaynaklıdır.
Bihterrr eceonon reflü yatağı sadece kusarsa boğulmasını engeller canım. Biz reflü mamasına geçtik beslenmelerden sonra gaz çıkardık mutlaka hatta normalde kucakta dururken bile ben midesinden boynuna doğru sıvazlıyorum öyle de gaz çıkarıyor sırttan pat pat yaparak gaz çıkarınca kusabiliyor ve beslenmeden sonra 15 dk falan dik tutmaya devam ediyorum zaten asla yatarak besleme yok hep dik
Bihterrr eceonon eğer reflüyse bebeğinize yapacağınız en iyi şey sürekli dik tutmak ve sürekli gazını çıkarmak sürekli kucakta olması yoruyor ama ancak öyle rahatlıyor
strawberryshortcake_ eceonon Hayır bizim başka belirtilerimiz vardı. Sakral gamze, baş çevresi büyüklüğü vs. birçok sebep ile farkedildi bizim. Ama fışkırtarak kusma özellikle günde 5-6 kere olacak şekilde ve şiddetli ise dikkate alınması gereken bir konu. İnşallah bir şeyi yoktur bebeğinizin 💕
eceonon strawberryshortcake_ bizde de salral gamze var daha kontrol ettirmedik. Teşekkürler bilgi için bu hafta gideceğiz mutlaka🙏🏻🙏🏻
yasemalmila strawberryshortcake_ merhaba Sakral gamzeniz çukur muydu yoksa delik mi ucu açık baş cevrenizin büyüklüğü ne zaman anlasildi
strawberryshortcake_ yasemalmila Merhaba, sakral gamzemiz doğumdan 1 hafta sonra fark edildi. Kıl öbeği ve morluk şeklinde bizimki ama şöyle bir durum var meğer bende sakral gamzeliymişim benimki delik şeklinde. Farkedilir edilmez hemen yüzeyel doku ultrasonu ile bakıldı ama sıvı veya açıklık tespit edilmedi. Baş çevremizde 28 günlükken fark edildi bir ayda 2 santim büyüme olmuştu.
herseyguzelolacak24 strawberryshortcake_ çok geçmiş olsun kardeşim anne karnında belli miydi bu durum.