bakkalemzigi hilalturk benim ilk çocuğumda öyleydi uyansa da bi yüzünü görsek diyorduk ikinci oldu asla uyumuyor gündüzleri uykuları hep kısa kısa hep uyanık çok zorlanıyorum hiç bir sorun yoktır her çocuk farklı şanslısınız şuan tadını çıkarın 🌸🤍
nadidelifora hilalturk günde 16-18 saat uyuyabilir. Uyaninca nasıl. Aktif bir bebekse korkmayın. Normal olan uyuması. Ama evet psikiyatri ilaçları az da olsa sütten geçip bebeğe uyku yapabilir.
laura_ Bi sıkıntısı olmadığı sürece uyusun sıkıntı yok ben çok doktor gezdim çok uyuyordu diye bişey çıkmadı
susu13 Bizimkinde 2 aylık asla uyumuyor uykuya geçiş yapamıyor çok üzülüyorum çok nadir uyuyor gündüzleri
Seher11 50 gün sonra artık kendi uyanmasını bekleyebilirsiniz diyor doktorlar. Benim kızım 7-8 saat uyurdu kaldırmazdım
laura_ hilalturk benim oğlum 12 gün antibiyotik yedi hastanede üstüne evde biz evde verdik 1 hafta bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum hasta değilse
melenbeg Ne ilacı kullanıyorsunuz ? 2 aylık bebek zaten çok uyur korkmayın biz uyansa da oynasak bu ne felan diyorduk iki uyku arasındaki uyanık kalma süresi 1,5 saatti benim kızımın sevemiyorduk 🤣🤣
melenbeg Birde bebeğinizin bir problemi olsa uyumaz uyuyan bebek mutlu bebek sağlıklı bebek bize doktorumuz böyle söylemişti :) 2 aylık zaten 50 günden sonra gece uyandırmıyorduk bile biz
haydii hilalturk psikiyatri ilacı kullanıyorum Bende kullanmak istiyorum Aşırı stresliyim ve yenidogan bebeğim var ne yapmam lazım
hilalturk haydii benim lohusalığım çok ağır geçiyordu psikiyatriye gittim 1 tane damla verdi bide hap gitmenizi önerirm emin olun rahatlarsınız
hilalturk nadidelifora doktorum da sizin dediğinizi demişti ama anne olunca istemsiz korkuyorum tekrardan doktora randevu aldım