nilikonunannesii prensveprensessss ben olsam doğrar önüne koyar ona yedirirdim hiç Allah’tan korkuları yok vicdansızlar ya.
nilikonunannesii prensveprensessss insan düşünmüyor o an sonradan dank ediyor kafaya iyiki yememişsiniz
alynozds Kesinlikle yemeyin çok şüpheli bir hareket o da heralde sizi salak sanmış ne demek sadece sen ye diye tembihlemek siz neden onun sözünü dinleyesiniz kesin bir iş var işin içinde valla
Merhaba05 prensveprensessss hiç düşünmeden at gitsin. Hiç aklına bile getirme. Aklına gelirsede vesvese de geç duanı oku. “La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimin” Bu devirde kim kime 3 tane elma göndersin ne alaka? baştan tuhaf iş zaten.
selamunkavlen prensveprensessss güzel bir elmalı turta yapıp kendisine yedirt sonrada senin verdiğin elmalar çok güzeldi onunla yaptım de acaba suratı nasıl bir şekil alacak 😅
tgur49 Turi selamunkavlen cok mantıklı katılıyorum kesın okutmustur elmaları sakın yemeyın ama ona yedirin
KaranimEgem Ya büyü yapmış ya da senin onun getirdiği şeyleri yemediğini felan düşünüyor aklımca laf sokmuş