forumgurmesi Esoskirec acayip lezzetli oluyor. Bende geçen hafta annemlere hünkarbeğendi yaptım bayıldılar:)
pearlmomy Esoskirec göğüs varsa haşlayıp didebilirsiniz . Ben donuk olduğu zaman döner gibi ince kesip sosla tavada kavuruyorum pilavın üstüne çok güzel oluyor
forumgurmesi pearlmomy ben a101 den kavanoz içinde közlenmiş patlıcan aldım tadı süperdi tam Köz tadı vardı öyle de yapabilirsiniz
pearlmomy forumgurmesi hiç hazır denemedim.delik açığ fırına atıyorum bay yumuşak oluyor ama kavanozda acil durumlar için çok pratik olur
asell_asl lidokain lahmacun en iyisi . Biz böyle kalabalık misafir geldiğinde evde lahmacun içi hazırlayıp fırına veriyoruz pişirip gönderiyorlar on numara yemek . Yanına çorba salata mis . Hem uğraştırmıyor da o kadar malzemeleri robottan çekiyoruz yarım saat sürmüyor hazırlaması
Esoskirec asell_asl evet ben de aynı menüyü yazdım arkadaşa 😀 ben de öyle yapıyorum kalablık misafire
asell_asl Esoskirec daha ne olsun mis gibi oldu sofra.. kendinizi daha fazla yormayın bence yeter de artar bile 🌸
Bebislerhakkinda Esoskirec ana yemeginizin yanına pilav ama illa pirinç olmaso gerekmez ki bulgur olur arpa şehriye pilavı olur ,ana yemek yalnız kalmış bence .kuru dolma ve sarma bizde ortaya soguk olarak sunuluyor yemek olarak görülmüyor o yüzden dedim
Dfncgdm2022 Esoskirec bence kucuk cocugunla bunları bulduklarına sukretsınler😇😇bence gayet yeterlı kendınızı strese sokmayın
azicikgobekatalim caylavyu ne kadar emin yazmışsınız 😅 şüpheye düşürdünüz beni 😅 ama bence o değil. Çünkü simsimy hep yazım ve noktalama yanlışları yapıyordu. Hanımefendinin kullanımları doğru.