pozitifanne06 Sonsuz18 ben de önünü igneledim aşağıdan dimi yukardan değil, ama galiba biraz daha çekerek sıkı ignelemem lazım. O üçgen kısmı indiremedim ön tarafını katlayinca boneye yapıştı beceremedim 🥲 katlayıp katladiginiz yerden ütü basiyo musunuz
Sonsuz18 pozitifanne06 evt aşağı dediğiniz gibi biraz sıkı seviyorum gevşek bırakınca çatı yüksek oluyor yok ütü basmıyorum ilk alınca katlama izi var diye ütüledim o kadar kırışmıyo
Duyulurum pozitifanne06 fresh scarfs kullanıyorum bambu, renkleri de harika seçmekte zorlanıyorum alırken
Sonsuz18 pozitifanne06 rica ederim 🥰 tesettüre uygun mont satışa koydum eğer lazımsa bakın postuma 38 beden ama
pozitifanne06 Sonsuz18 bu sene mont aldım ona ihtiyacım yok ama şal satiyosaniz bakayım bol bol ona ihtiyacım var 😀
tospikannesi_ pozitifanne06 şallar güzelde ben penyeden vazgeçemiyorum sjjssj 🤭 bence penye ile başlayın eliniz alışsın bu arada penyeye bende bazen bana takmıyorum ve saçlar görünmüyor önünü üçgen yapmıyorum
sedefff2023 pozitifanne06 yüzünüze uygun olan kumaşı seçebilirsiniz mesela ben penye şal hiç sevmiyorum yüzüme yakışmıyor boneyi da biraz geriden sıkı bir şekilde takarsanız sıkı bir şekilde bebe saçları toplanır
pozitifanne06 sedefff2023 galiba benim yanlışım boneyi ve şalı çok sıkı yapmamak olmuş biraz daha sıkı yaparak tekrar tekrar deneyeceğim teşekkür ederim
_Goktugunannesi__ pozitifanne06 Öncelikle hayırlı olsun ilk etapta penye şal deneyebilirsin daha rahat bone görünmemesi kişiye bağlı alnımız dar saçlarımız önce olunca mecbur boneyi de öne çekmek gerekiyor penye şalda topuza gerek yok zaten saçınızı hafif aşağıdan bağlayıp yanlardan falan çıkmasın kaymasın diyorsanız da boneyi üzerine takın sonra penye şalı takıp baş parmak ve orta parmakla çene hizasından tutup işaret parmağınızla içe doğru katlarsanız daha kusursuz bağlamış olucaksınız😊
BenDiyeBiri_ pozitifanne06 ben her türlü eşarp takıyorum hiç kaymiyor o bebek saclari icinde alta ince bı eşarp tak saçlarını geriye çekecek ve hiç çıkmaz