pozitifanne06 uykusuzanne__ ben de 2 tane penye şal almıştım bi deneyim bonesiz teşekkürler 🙃 ön tarafını üçgen şeklinde yapmıyosunuz dimi yuvarlak gibi oluyo. Aslında videolar izledim ama yine de beceremedim 😂
Sunaaumer uykusuzanne__ nasıl yapıyorsun acaba ben bone takıyorum üstüne fular üstüne penye şal düz görüntü oluyor anca
Ladimaki uykusuzanne__ aa ciddi misiniz eğer bir mahsuru yoksa taktığınız şalların fotoğraflarını bir atarmısınız.
Sonsuz18 pozitifanne06 sana ısrarla ipeksi jakar şal almanı öneririm modakaşmirden aldım görsel atabilirim çok güzeller ve uygun ve günlük de özelde takabilirsin burdan bir arkadaş önerisi ile aldım ilk defa rahat geziyorum
pozitifanne06 Sonsuz18 çok iyi olur ya teşekkür ederim hemen bakıyorum modakasmir kendi sitesi de güvenilir mi hepsiburadadan mi alsam
pozitifanne06 Sonsuz18 Bu baya güzelmiş çok da uygunmuş 120 lira neee 😀 kaycak gibi duruyor ama ya kaymiyo mu
Sonsuz18 pozitifanne06 Evet Instagram’da kendi sitesinden almıştı O zaman indirim vardı ben atayım sana aldıklarımdan
Kuzucukumsu uykusuzanne__ önden çıkmıyor mu peki saçlarınız. Bone takmak istemiyorum ama saçlarım önden çıkınca da komik duruyor saçlarım hakkında spoiler verir gibi 🙈
pozitifanne06 Sonsuz18 size çok yakışmış ben de alayım özellikle bordo ve griyi 😍 önü sizdeki gibi dursun istiyorum ama şöyle duruyo 🥲