leylale34 hunilimomy Şehir hastanesinde Seda hanım var oda çok ilgili çocuklara yaklaşımı felan çok güzel tavsiye ederim.
hunilimomy leylale34 seda menteşe mi acaba eger oysa ona alayim serhat demire aldim en yakin yarina o vardi diye değiştireyim seda hanımın soyadi menteşe ise
CocukluKadinManifestosu hunilimomy Evet Seda Menteşe de ilgili ve güler yüzlü. Ona da gitmiştik birkaç kez.
rmysadelal hunilimomy gerçekten düzgün bir dr yok özel zaten bir tane ona da bir defa götürdük memnun kalmadık :( memleketim ama maalesef böyle
nkzu sekerszkahve valla yorumunuzu gördüm sırf doktor nerde oldugunu ögrenmsk için üye oldum Allah sızden razı olsun 🤲🤲benm cocugumun doktoruydu hayatını kurtardı murat doktpr buharaydı şimdi nerde hangı hastanede mükemmel bi doktor geecktn dalında süper
sekerszkahve nkzu aaa Allah hepimizden razı olsun teşekkür ederim sizede gelmiş geçmiş olsun sağlıkla büyüsün yavrunuz erzurum şehir hastanesinde şuan buharadan ayrıldı
nkzu sekerszkahve cok sagolasın canım ya valla buharadan ayrıldıgını duydum cok üzüldüm baya arştırdık bulamadım buharayada sorduk söylemedıler.yorumunu görünce cok sevındım