gizematadeniz ebrarberen23 esim de ben de bembeyaziz. Eşimin bebekligi sarışınmış. Bebegimiz bir doğdu sapsarışın bembeyaz. Kaş kirpik hicbir sey yok. Sac yok. Tamamen sarısın dogdu. 2. Ayında yavas yavas kaşlar kirpikler belirginlesmeye basladi. Su an 4.5 aylık. Hala bembeyaz ama sac rengi kaş kirpik rengi gayet acik kahverengi gibi oldu. Inanılmaz yani 2 ay herkese bebek sarisin dedik. Su an kumral gibi 😂😂 giderek kararıyor cocugumun saçı sanirim 😂😂
ebrarberen23 gizematadeniz gizematadeniz çok şaşırtıcı demekki ilk doğduğu haline bakmamak mı gerekiyor çok barİz şekilde beyaz tenli ve sarşında saçları da azda olsa var ve sarıydı kendi ten rengini bulması kaç ayı bulur peki
UrbanMom ebrarberen23 bebeğinizin ayı küçükse daha çok değişir. Bebeğim süt gibi beyaz doğdu sarılık oldu 3 ay esmer gezdi şimdi sapsarı 😂 ben kumralım eşim esmer ama oğlan sarışın bakalım
ebrarberen23 UrbanMom şu an 15 günlük daha gündüz güneş vurunca hala saçlar kaşlar sarı ten beyaz duruyor çoğu zaman akşam olunca bi sararıyor mu kararıyor mu anlamadım ilk hali gibi değil ama her gören sarışın beyaz tenli dedi çünkü 😂 umarım değişir oğlum babasına çekti esmer kızım bana çeksin istiyorum 😂
gizematadeniz ebrarberen23 yani beyaz ve sarisinsa su an cook da oyle esmere dönmez diye düşünüyorum. 3 4 aylikken belli olur az çok. Bizimki simdilik kumral gibi duruyor. Saclar tam cikinca sararır mi bilmiyorum yine ama sanmam
UrbanMom ebrarberen23 ay kıyamam daha yenidogan 🌸 40 günde bebek 40 gün değişir derler 3 aydan sonra filan belli olur bende esmer sandım sarışın şu an
nrmnnn Bebeğimi bi kenara bırakarak söylüyorum ben kendim 2 yaşına kadar bembeyazmışım sonradan esmerleşmişim🤦♀️Kızımda kırmızı doğdu bazen esmer oluyo bazen bembeyaz oluyo anlayamıyorum hala 3 aylık olmak üzereyiz bakalım🤷♀️
ebrarberen23 gizematadeniz çok esmere dönmedi dediğiniz gibi ilk halinden farklı sadece oda sarılıktan olabilir diye düşünüyorum umarım öyledir
_YanakReisinAnnesii ebrarberen23 benim oğlum esmer saçları falan simsiyah doğdu,büyüdükçe kumrallaştı yazın güneş gördükçe de iyice sararıyor saçları falan 😂hiç belli olmuyor yani biraz büyümesini bekleyeceksiniz mecbur ☺️
kubraannee ebrarberen23 Benim kızım da bembeyaz doğdu. Sarılık değerleri yükseldiğinde ben de senin gibi ten rengi değişti diye korkmuştum ama şu an 8 aylık hala maşallah pamuk gibi😍
arasssmommm ebrarberen23 bizimki esmer doğdu ben esmerim eşim şarısın 🙂herkes kendini kopyalamışsın dedi şuan 6 aylık sapsarı oldu çocuk aynı babası benle alakası kalmadı
suheyla92 ebrarberen23 benm oglum da beyaz tenli kumral/altin sacli su an ama esimin annesi kendi oğlunun da oyle dogdugunu sonradan değiştiğini iddia ediyor esim su an beyaz tenli ama saclari siyah. Bakalim bebisim bana cekerse kumral kalir kısmet sonradan değişiyorlar ama bu bi gercek
ebrarberen23 suheyla92 esmer doğanların beyazlafogını gördüm de sarışın beyazların esmerleştipğni bilmiyordum 😂
helenikom27 Kocamla ben sapsarıymışız bebekken bizim kız simsiyah saçlı doğdu beyaz tenli ama uzun siyah saçlı😬 dökülüp değişir mi acaba