Beyninizikullanmakucretsizdir Meri-Mel eşimin biraz birikimi var gidelim diyorum kabul etmiyor. Daha önemli ihtiyaçlarımız var diyor 😑
Cennetmahallesipembe Meri-Mel yok valla onun suyunu deterjanını ayarla püskürt çektir derken bitiyorsun kendin bi kova ayarlayıp silsen daha kolay 😁😁
Meri-Mel Cennetmahallesipembe Kız hakikaten aynını eşime dedim dün diyor olsun öyle deme bu daha iyi neresi iyi uğraş işte 😔
Beyninizikullanmakucretsizdir Meri-Mel sadece atmye koydular ve arkalarına bile bakmadan gittiler ahhahshs 😀
Cennetmahallesipembe Aptalllarsizi dene anam bi uygulama varmış galiba böyle aletleri kiralayabiliyormuşsunuz bakın
MerveH_ Meri-Mel ev ihtiyacım var ama ev alamam kargoyla hahah koca bir evlilik paketi alabilirim :))
asyays Meri-Mel Araba isteyebiliyormuyum hahahah Araba isterdim typer veya bir cabrio Araba hastalığı var bende 😭🥰
SweetMom__ Meri-Mel Ev içi kopmle döşeli içinde dolu para sonra araba içinde dolsun sonra oğluma bir sürü oyuncak kocama balık oltası sonra banada kuyumcu ♥️ evde benim olacak🧿 ( amin)
asrinhatasi Meri-Mel 15 sıra bilezik 7 sıra kolye olmak üzere trabzon set. Yanına da 10 tane 25er gramdan burma bilezik.