Meri-Mel Beyninizikullanmakucretsizdir Ben de denk gelip aynı şeyi düşündüm paraya bak benimolsa keşke diye sadece düşündüm orda kaldı 😂🙈
Beyninizikullanmakucretsizdir Meri-Mel kardeşimle bakıyorduk adamlar fark etti sırıtmaya başladılar 😂
Cennetmahallesipembe Aptalllarsizi kız bu çok müthiş bişey değil niye bu kadar heves ettiniz. Ben kullandım daha önce koltuk için iyi değil hem kollar gene yoruluyor bacım
canimoglum55 Meri-Mel valla altının her türlüsü olabilir bana kalsa 5 tane yeter araba için verdiğim altınları geri isterdim🤣🤣
Cennetmahallesipembe Meri-Mel yok valla onun suyunu deterjanını ayarla püskürt çektir derken bitiyorsun kendin bi kova ayarlayıp silsen daha kolay 😁😁
Beyninizikullanmakucretsizdir Meri-Mel eşimin biraz birikimi var gidelim diyorum kabul etmiyor. Daha önemli ihtiyaçlarımız var diyor 😑
Beyninizikullanmakucretsizdir Meri-Mel sadece atmye koydular ve arkalarına bile bakmadan gittiler ahhahshs 😀
hazale966 Meri-Mel 3.500₺ di🤣 eşim inat ediyor almıyor 🤣🤣🤣 gereksiz geliyomuş ona ama ben kokusuna bayılıyorummmm