Nurklc ceylansak ben hayata yatarken çorap giydirmem rahatlık açısından rahat etsinler diye bence giydirilmemeli diye düşünuyorum
evrenkus birinci aydan sonra çorapsız yatırmaya başladım şuan 8 aylık ve uyanınca ayakları hep sıcacık oluyor 😍
eylullina17 Bende 1 ayından sonra çorapsız yatırmaya başladım.Uyku öncesi çoraplarını çıkartıyorum ve daha rahat uykuya dalıyor.
Mnli ceylansak ben iki çocuğumu da hiç çorapla yatırmadım belki denk geldiyse ayaklı tulumla uyudukları olmuştur ama ayaklı tulum da tercih etmiyorum normalde hediye falan gelen 1-2 taneyi giydirdim
betusum Ben çorapsız yatıyorum ama çoraplı tulum giydiriyorum ayağını sıkmıyor gayet bol 8 aylık 12 aylık tulum giydiriyorum gece üstünü hep açıyor ister istemez gece soğukta oluyor çıplak olmaması gerekiyor bence üşütmemesi açısından
dilek19x hemshireanne Evet canım ayakları hep içeride kalıyor daha üzerini açmayı bilmiyor sonuçta üzerini de sıcak tutacak şekilde battaniye ile örtüyorum
Glcn2025 11 aylık doğduğundan beri çorapsız uyutuyorum sadece geceleri değil öğlen uykularında da çıkartıyorum çorapları yazın ince bir müslin örtüyordum bacaklarına o kadar kışın zaten battaniye örtüyorum hem üşümez hem daha sağlıklı
hemshireanne dilek19x benim oglum ayaklarini kaldirip indirip battaniyeyi itiyor. Ayakli tulumla sedece karninin ustunu orterek uyutuyorum. Ama ayaklari hel terliyo😢