ElisaMom_ AngrBoda_ valla bebitom o siteyi hiç bilmiyorum ama güvenilirse takildigin bişey olursa buraya at yardımcı oluruz 🤭😂
AngrBoda_ ElisaMom_ Çok güzel kutuları var muhiku diye de bir site var da burası daha çok hoşuma gidiyor.Sabah bakıp atayım size 🤭 teşekkürler aşkom 💕
yirmiikikasim23 AngrBoda_ ah ah cok sansli kiz gorumcen😀 bende yeni evlendigimde yengem daha once ablamin ona aldigi fincan takimini bana hediye diye getirmisti shsjjskk ben cicek sepetini biliyorum ordan baskili kupalar oluyor onuda yaptirabilirsin☺️
AngrBoda_ yirmiikikasim23 Ay hiç vermeyin daha iyi ya söyledin mi peki 😬 Sağol canım Seviyorum hediyeleşmeyi mutlu etmeyi 😊 Baskılı çok fazla kupası var o yüzden farklı birşey aradım 😍😗
yirmiikikasim23 AngrBoda_ yok o gitti bende ablamlara gosterirken ogrendim inan utandim ya😀 ben utandim o yapmaya utanmamis
AngrBoda_ ElisaMom_ Tm canım belki sabaha ağzım da düzelir dediğinizi yapamadım yapacak gibi oldum vazgeçtim korktum 😬🙈👀😁
merkursavascisi_06 AngrBoda_ bana ordan hediye gelmişti yanlış hatırlamıyorsam ben de gönderdim başarılı bir site😇 muhiku yu da tavsiye ederim ordan çok alışveriş yaptım. Hayırlı olsun görümcenizin yeni işi😇
AngrBoda_ merkursavascisi_06 Muhiku ya da baktım evt fakat hem fiyat olarak hemde çeşitlilik olarak bı kutu mutluluk daha çarpıcı geldi gözüme 😍 Çok sağolun teşekkürler❣️🌸
AngrBoda_ ElisaMom_ @Meri-Mel bunu beğendim aşko yada diyorum ki hediye kutusu seçip kendinde paket yapabiliyorsun öyle yapayım diyorum
Dmt-01 AngrBoda_ kızkardeşim bana ve ablama göndermişti o siteden hediye çok mutlu olmuştuk.Ürünleri güzeldi begenmiştim ben