furkanmommy 6 gün önce normal dogum yaptım Alttan dikişlerim var birazcık fazla Ve kanamam var Yrın kontrolüm var korkuyorum alttan bakar diye bakıyorlarmı? İlk gebeligim bir bilgim yok
lnsaa furkanmommy ilk muayene de alttan baktı bana dikişleri kontrol etti. Sonrasında 40 ında gel dedi o zaman ultrasonla baktı. Yani ilk kontrolde alttan muayene ediliyor
miniikmucizem_ furkanmommy bana ultrasonla bakıp birde alttan ışık ile bakmışlardi dikişleri kontrol etmek için
hoticc Sezeryan oldum, ilk muayenede sadece dikişlerime baktı ve dikişlerimi aldı. 40 çıkınca gittiğimde ise alttan muayene etti ve smear testi yaptı
Beybisii_ Alttan bakıyorlar dikişleri falan kontrol ediyorlar Dr elini sokup muayne etmişti her Dr aynımı yapıyor bilmiyorum
lnsaa furkanmommy hayır 40ımdan sonra ultrasonla baktı. Bir hafta sonra gittiğimde evet parmakları dikişleri kontrol etti. Az vardı zaten içtekiler kalmış o da 1 haftaya düşer dedi. 40. Gün yine gel dedi. Gittim ultrasonla baktı zaten dikişler düşmüştü
furkanmommy lnsaa bnmde yarın 7 . Gün ama sanki dikişlerim duruyomuş gibi geliyo sadece bu aksam bi tane gördüm düşmüş
miniikmucizem_ furkanmommy bana onu normal doğumdan çıktıktan sonra oda da gözlem altında olduğum gün yapmışlardı dikişler tutmuşmu diye kontrol etmek için normal poliklinikte parmak felan sokmadilar ışıklı bı cihazla baktılar dikişlerin iyi durumda dediler ultrasonlada rahim toparlanmış mi su kalmış mi diye baktılar normal dediler iyi gidiyo dediler 40 kontrolüne de gitmedim valla
furkanmommy miniikmucizem_ serviste hemsire baktı içerde tampon kalmışmı bişey varmı diye taburculukta ultrsonla doktorum baktı yarın gidecem ama asırı stresliyim dogumda zordu alttn baktırmadıgımdan sezaryn yapıcaktı sancım olunca acıklık fazla olunca normal oldu ama baya zorlu oldu