G84_84_ Benim oğlum 3ay bitmesine 1hafta var emmiyo sma kullanıyor dum bu gün bimden bebivita mama aldım kaç cc ve kaç saatte bir verebilirim acaba yemesi güzel bide sadece kabızlık sorunumuz var2güne bi yapıyor yorumları okudum bebivita hakkında güzel şeyler yazıyor inşallah güzeldir lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum
Busram57 G84_84_ 120 dene 3 saatte bir. Gaz kabizlik olmazsa arttir bence. Ben 3 saatte bir 150 cc veriyorum. Ama gece uyandirmiyorum 6 saat uyuyo
Cansuturksahin Deletedmom444 benim bebeğim beni emzdikten her sonrası 60 cc içiyor gayet normal 90 verince kusuyor
Ezfis ZeynepAdam ya benim oğlumdA öyle:( süt olsa da illa taş gbi olup meme süt sğzına akıcak çok zor:( sırf buyüzden çok ağlaynca sağıp veriyorum:( siz çözebldnzmi
Zeyno0 Bebeğim 2 ay 20 günlük. Sadece mamayla besleniyor 90 cc veriyorum 3 saatte bir. Ama çok acıkırsa 2 saatte 60… Ölçüler ve saat aralığı nasıl sizce ?
Melekdurmus tuzvelimon merhabalar benim bebeğim 32+5 doğdu 1kg 450g şuan 3aylik anne sütü yok 1 saatte bir besliyorum 30cc hazırlıyorum ama çoğu zaman 10 veya 20 iciyor suanki kilosu 3kg 790 normalmi bu kadar az içmesi.
tuzvelimon Melekdurmus Bebeğiniz erken doğmuş o yüzden onlarda düzeltilmiş ay hesabı kullanılıyor. Bence doktorunuza danışın mutlaka