umossss Selam arkadaşlar böbrek nakli olucam vericiyim doner Açıkcasi biraz korkuyorum bu süreç hakkında bilgi sahibi olan varmı yada yaşayan tecrübesi olanlar nasıl bir ameliyat ne kadar sürdü sonrası nasıldı korkucak bişey varmı
Melike06666 umossss annem teyzemden aldı teyzem 5 günün sonunda hastaneden çıkmıştı süreci çok hatırlamıyorum ama dikişlerden dolayı iki hafta kadar yatmıştı sonra normal hayat düzenine devam etti 8 yıl olacak çok şükür gayet iyi
fatmakrks Merhabalar 4. Sınıf hemşirelik öğrencisiyken organ naklinde intörnlük yapmıştım. Böbrek nakli takibine denk gelmiştim . Annesi kızına vermişti böbreğini ikisini de sabaha kadar biz takip etmiştik. 5 günün sonunda vericiyi taburcu etmişlerdi.
kubrrakeles umossss merhaba benim annem de böbrek yetmezliği var 2 senedir diyalize giriyor bursa acıbadem hastanesine hüseyin hocaya canlı nakil için başvuru yaptık tecrübelerinizden bahseder misiniz süreç nasıl ilerledi iyileşti mi anneniz. kadavrayada başvurmayı düşünüyoruz ekstra
Zynpln umossss Annen kaç yıldır böbrek hastası ve şuan durumu nasıl benim anneme de böbrek yetmezliği teşhisi konuldu ından soruyorum sana
umossss umossss Zynpln diyalize girmedi henüz ama kötü yanı degerleri sürekli değişiyor birgün iyiyse diğer gün pert
Duyulurum umossss Allah şifa versin ikinize de inşallah her şey güzel gider. Zor bir süreç, böbreği alan kişide bir sure duygusal dalgalanmalar olabilir ama geçici oluyor. Allah yardımcınız olsun