Tas67 Bebeğimin 2. Ayı bitti ve rotavirüs aşı zamanı geliyormuş aşı ücretli mi acaba ? Sağlık ocağı herhangi bir bilgilendirme de bulunmadı. Aşının yan etkileri var mı? Yaptıranlar yardımcı olabilir mi?
SevdaLinkaaa Tas67 Ben bu sabah yaptırdım.280 TL ödedim . Hastanede yaptırdım ,sağlık ocakları kapalı diye . 4 saat oldu ,şimdilik bir sorun yaşamadık elhamdulillah.
Nyr195 Tas67 aşıyı yaptırdın diye rotaya yakalanmayacak diyer bir garanti veremem demişti doktorumuz peek yaklaşımda bulunmadi bende yaptrimadim aşıyi şuan bebeğim 6 buçuk aylık bi sıkıntı olmadı şükür. Eczaneden alıyorsun sağlık ocağı yapıyor aşıyı canım.
monna Tas67 Yan etkilerini araştırın benim doktorum aynı zamanda yakınımız. Başka hastalarıma söylemem ama ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi
Mrvykn SevdaLinkaaa aşı 1 ay arayla mi veriliyor? Biz yurt dışındayız. Bebeğime 4. Ve 5. Ayda vereceğimi söyledi doktor. İlkini aldık, dolapta bekliyor. Kendim evde vereceğim. Umarım bi sıkıntı yaşamam 😇
SevdaLinkaaa Mrvykn Evet ,canlı aşılar arasında 1 ay olmalı dedi bizim doktorumuz . Biz 3.aydayız,diğerini 5.ayda yapacağız .😊
Mrvykn SevdaLinkaaa gelde şimdi bizim doktora güven 😅 neyse başka aşılarımız da var, o sırada unutmuş gibi tekrardan sorarım 🙄😃
Kuzey_imm Tas67 evet canım heriki doz yaptırdık her bir doz 265 tl ye almıştık 3. Ve 5. Aylarda yaptırmıştık oğluma (şuan 13 aylık)