BirVeraAnnesi35 [silindi] afiyet olsun ne diyimmm 😂😂 canım çekmiyor değil ama cesaret edemiyorum ama senin yerinde olsam bir iki gün sütümü sağıp dökerdim için ne zaman rahat edecekse ozaman ver ama emzirme bnce şimdi
Shylkyc [silindi] bitti arkadaşım etkisi. İlk sütünü sağ at 3 taneden fazla içtikten sonra. 3 e kadar sağmana gerek yok. Afiyet bal şeker olsun 😘
Shylkyc [silindi] ben direk 5 duble rakı içyordum alkol oranı çok daha yüksek 14 16 saat sonra ilk sütümü sağıp atıyordum. Sonra emziriyordum bi sorun olmadı. Doktorumun tavsiyesiydi 🙂
Aysel2020 [silindi] canim ne kadarlik bebegin bende istiyorum ama 7d degil))2yeter benim.bebek 29gunluk sut yok ara sira veroyorum belkide 40ni bekledim merak etdim bebek ne kadarlik
[silindi] Aysel2020 3 aylık bizimki insan özluyor Malesef 6 tane içmişim nasış gttiğini anlamadım bıle
[silindi] [silindi] 3 aydan önce dıkkatli olun dıyolar ama 1 bıradan bsey olmaz bnce 4 5 saate etkısı gıdıyomuş
jap [silindi] bende bi kaç yudum şarap içmiştim🙊 google amcaya sorduğumda 90dk da süte geçiyo gibi bişryler yazıyodu tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermiyim. Afiyet olsun😂
Reykzy [silindi] bana doktor iç senden alkolün etkis geçincede emzirebilirsin dedi emzirebilirsin artık sağıp atmak mantıksızmış
Reykzy [silindi] süre söylemedi sen iyi hissedince emzir dedi ki ben eve geldim bebegim durmadı hemen meme vermek zorunda kaldım iki kadeh şarap içmiştim
Derinn [silindi] doktorum bira mayasinin sutu artirdigini soylemisti siz biranin kendisini icmissiniz goguslerinizde bi farklilik oldu mu cok merak ediyorum
DenizAlpinAnnesi [silindi] 24 saat emzirme bu sürede her 2 saatte sag at ama emin olmak icin doktoruna tekrar sor 7 biraz cok bende emin olamadim simdi