Mervea Safiiye bir kaç kere sürdüm gecede sadece ilk gün istedi sonra kendi istememeye başladı tam anlamıyla 1 hafta sürdü ama zorlamadan sadece görüp kapatıyordu
Safiiye Mervea bnm kizimda cok duskun emerekte uyutuyorum nasl olcak bilmiyorum gecelero cok zorlancm gbime geliyor ins. Sirke bnde dr ise yarar
Mervea Goktepe16-04-19 her yarım saatte bir kalkıyordu şimdi ise gece 1-2 kere kalkıp hemen uyuyor kimi zamanda hiç uyanmıyor
Mervea Safiiye hiç öyle düşünmeyin ben normalde memlekette kesecektim tek yapamam diye ben bile böyle olmasına şaşırdım
Goktepe16-04-19 Mervea gerçekten mi bizimki de öyle o kadar yorgunumki çok sağolun beni cesaretlendirdiniz🙏
MayneymisAltintop Mervea bir şey sormak istiyorum. Acaba sirkeyi sadece gece sürsek işe yarar mı? Yani sadece gece emzirmesini kesmek istiyorum ama yapamadım. Sirke sürüp denemek istiyorum ama tamamen bırakır diyede korkuyorum
Mervea Goktepe16-04-19 inş ben memlekette kesmiş olsam böyle rahat kesemezdim çünkü kalabalık olacaktı çocuk daha çok yanıma gelirdi ayrılmazdı birde allah yardım ediyor
Mervea MayneymisAltintop bugün ablamda yeğenimi sütten kesmeye başladı oda sirke sütmüş emmek isteyince vermiş saniyeler içinde geri bırakmış gündüz güzelce yıkarsan belki sadece gece işe yarıyabilir yanlış yönlendirmek istemem