sumoom xbebegimx nasıl bir damlaydi acaba bilgi verirseniz bende fayda görürüm belki ,serum fizyolojik kullanıyorum ama yinede iyiyse onuda kullanim
xbebegimx sumoom eczanelerde satiliyor gifrer marka o da tuzlu su ama damlatip aspire etmesi daha kolay oluyor
sumoom gokce31 ya çok geçmiş olsun çok zor bebeklerin hastalığı gerçekten, yarında bakarım bı gelişme yoksa goturrum ciğerlerine baksınlar en azından
kurabiyevarsimitvar sumoom evet. Ben doğduğundan beri ne zaman öksürse yapıyorum bir sorun yaşamadım neden yapılmıyormuş?
sumoom kurabiyevarsimitvar yan etkileri olur ateşe yol açar vs denildi bende denemedim bebeğe, siz nasıl yapıyorsnz peki ne zaman sürüyorsunz bebeğinz kaç aylık
kurabiyevarsimitvar sumoom 8 aylık şuan 1 fincana 2-3 sarımsak doğruyorum 1-2 gün bekletip sarımsakları çıkartıyorum her gece uyumadan önce sürüp pamuklu çorap giydiriyorum hemen kesiyor ateş sorunuda yaşamadık
balporsugu7224 sumoom zeytinyağı ve pekmezi kaynatıp soğuyunca içirmek bunu burda herkese yazdım öksürüğe en iyi gelen doğal yöntem 4 aylık olabilir çekinmeden verin faydasını görürsünüz sıcak buharli duşta çok fayda sağlar
sumoom balporsugu7224 hangi pekmez acaba dur pekmezi mi keçi boynuzu mu , hangi ölçülerde peki onuda yazarsaniz
balporsugu7224 sumoom ben kendim yaptığım üzüm pekmezini bir kaşık zeytinyağı bir kaşık pekmezi kaynatıp ılıyınca içiriyorum hatta şu an yine yapıyorum
kurabiyevarsimitvar sumoom 1 fincana doğruyorum sarımsağı minik minik (bazıları 2-3 parçaya bölüp atıyor) fincanın yarısına kadar da zeytinyağı katıp bekletiyorum