esra196514 Kızlar bebem 5 ay 3 günlük 1 haftadır kaka yapmıyor. 15 gün annemde kaldık yola çıkmadan 1 gün önce yapmıştı kakasını geçen pazar döndük ortam değişikliği etkiler yazıyor internette ama anlam veremiyorum bi kaç kez yoğurt yedirdik ama ondan olmaz diyorlar. Şurup aldım günde 1 kez kullanılıyor 2 gündür de onu kullanıyorum tık yok. Karnı şiş değil ama sürekli huzursuz ve ağlıyor. Nezle olmuş dedi doktora götürdüğümde ona da sordum karnına baktı bişey demedi başına gelen var mı ne yaptınız
tugcesrts esra196514 üşütmüş olabilir benim kızım da 10 gündür yapmıyordu karnını ısıttık yaptı kakasını
mysozclk esra196514 aynı durum basımıza geldı ama kızım cok agladı en sonunda doktor lavman yaptı ve biogaia baslamıstık o düzene soktu
aslanaslj esra196514 korkmana gerek yok benim oğlum 4 aylık 2 aylık olduğundan beri bazen haftada 1 yapıyor doktor normal dedi sorun etme 10. Günün sonundada yapmazsa doktorlar fitil veriyor yoksa gayet normal diyorlar
miniikmucizem_ esra196514 10 güne kadar yapmaması normal demişti bana doktorum ortam degisikligi yedikleri vs etkilemiş olabilir
esra196514 miniikmucizem_ yarın 8 gün olacak korkmaya başladım bağırsaklarında bişey mi var acaba diye yaaa . Yoğurt yedi sadece inek sütü alerjisi olabilir mi
esra196514 miniikmucizem_ verdim zeytinyağı poposuna da sürdüm karnına masaj yaptım bacaklarla hareketler yaptık. Kv havlu ısıt koy dedi onu da yaptım
miniikmucizem_ esra196514 vücudunda kızarıklık vs varmı çok yemediyse birşey olmaz heralde ya benim oğlana annem domates vermisti ben yanında değilken dışkısında hemen çıkmıştı kırmızı alerji belirtilerinin çoğunda bildiğim kadarıyla ishal var yapardı coktan
kuzuanasi Ek gıdaya başlamadıysanız normal, ek gıdaya başladıysanız yoğurda avokado yada armut koyun çok güzel bağırsak çalıştırır
esra196514 kuzuanasi yok canım başlamadık henüz denemek amacıyla bir kaç kez yoğurt verdik. Biraz da hasta huzurluğu ona vermek istiyorum
esra196514 miniikmucizem_ hayor hayır hiç bir yerinde birşey yok canım gayet normal oynuyor gülüyor şarkı söyleyince eşlik ediyor. Ağrısı sancısı olsa bunları da yapmaz diye düşünüyorum.
zuhal28 Benim oğlumda da aynı sorun var doktorum eğer karnı şiş değilse , kusma ateş yoksa , emmesinde sorun yoksa beklememi söylemişti
miniikmucizem_ esra196514 i zaman endiselenmeyin bende erkenden vermiştim bekleyin biraz daha ☺️sizin stresiniz de etkiler kabız olmadığı sürece gelince yapacaktır ☺️