oyoyoyyedibeni Kızlar memnun kaldığınız gaz damlası ? Aşırı gazlı bir kızım var her gecemiz çok zor geçiyor 45 gunluk
dayes oyoyoyyedibeni microflora diye bir damla kullandık iyi geldi. İlaç değildi ama bitkisel yağlar içeren bir damlaydı doktor önerdi öyle aldık
mirahmet oyoyoyyedibeni eczacı şöyle demişti bana abla her damla her bebeğe iyi gelecek diye bir şey yok tamamıyla şans sana iyi gelen bana iyi gelmez bana iyi gelen sana iyi gelmez demişti bende bebeğime Zinco kullanıyorum
aysegul_my oyoyoyyedibeni relactaz tek geçerim kizim 1 haftalikken başlamıştı gaz sanciları cocuk gece bi başliyodu sabaha kadar ağliodu mahvoluyoduk 3 kisi sakinleştiremioduk sonra abim önerdi alin cok iyi gelio die aldim verdim o gece rahat uyudu şıp die kesti cok şaşirmiştim gunduz aglamalarini bi sekilde avutuyor insânda gece araliksiz sabaha kadar ağlayinca sakinlesemiyordu
Alinasmutter Bigaia doktorumuz yazdı biz de 3 haftalık iken başladık.Gaz sancisi ve Kaka yapamama problemimiz vardi naya iyi geldi.Çocuga zararı yok ve doğal içerik diye de belirttiler.Memnun kaldık.
oyoyoyyedibeni Alinasmutter o satılmıyormus artık cok sikayet varmış bende ilk kızıma onu kullanmıştım o yuzden simdi ne kullanacağımı sasırdım
oyoyoyyedibeni mirahmet evet esime de öyle demis eczacı o yüzden almaktan vazgeçtik ama her gün daha da artınca tekrar arastırmaya basladım
elifyaaa Relactaz ı öneririm ama her bebek farklı biz hepsini denedik mesela sadece bu oldu. O da tamamen değil hafifletti sadece
oyoyoyyedibeni Belinays_mom kimyon çayına cesaret edemiyorum ya su önerilmiyor ya oda önerilmez gibi geliyor. Nasıl veriyordunuz baharatı kaynatıp mı
oyoyoyyedibeni aysegul_my evet bizimde dün gece felaketti mahvoldu cocuk ya bugunde aynı sekilde devam ediyor 🥺 bu damlayı alayım ben