haticehuseyin eges_momm sade geri çekilme yöntemi su iki senede deprem oldu falan yakinlasamadik evimiz yıkıldı falan derken dert tasa acaba onda mı diyoruz stres oluyor
haticehuseyin nergiz4155 ben adetliyken hastaneye de gittim hormon testi için adetin düzenliyse gerek yok dedi ultrasondan baktı güzel dedi bide folik asit verdi de almadım daha
ebrumiragok alelos oda kayar diye korktum deri altına implant taktırdım koldan 3 yol garanti verdi en iyi korunma oymuş umarım olmaz allah olmayana versin ikisiyle zor baş ediyorum
alelos ebrumiragok en iyisi o ama bende güvenemedım kanama fln yapar çıkaramam diye hap içiyorm bnde ama spiral istiyorum
Alparslanmom__ haticehuseyin adetin bittikten sonra gün aşırı yada her gün ilişkiye girin ve uzan kalkma bi süre.
fatma_erva haticehuseyin 2.ler zor oluyor herhalde bizde istiyoruz uzun zamandır ama olmuyor hayırlısı bakalım
Elvinemine Yaademm olur insallah kadinda soguuk alginligi oluncada hamile kalinmiyor bi serum taktira bilirsiniz . Vücut soguklugu icin
Elvinemine Sabah aksam ada cayi icebilirsiniz endemetruyumu kalinlaşdiriyor hamile kalmak icin iyi .bide sogan suyuda icebilirsiniz yumutalarininz çoğalır diye .her sabah sogani kaynatib suyu icersez gayet iyi olur☺️
Elvinemine Yaademm allah yardimcin olsun canim nasibinde ne zaman vara o zaman seni bilir .bir treodinizidr araşdirin . Benimki kanda fazla cikdi ve benim bunun yuzunden beş yil bebegim olmadi onu bildigimde ilaçi var ona basladigim andan sonra hamile kaldim