haticehuseyin Hanımlar benim bir oğlum var 4 yaşında artık Allah’ın izniyle ikinciyi istiyoruz 4 aydır deniyoruz ama tam yumurtlama zamanında olmuyo bir gün önce ve bir gün sonra oldu o da olabilir diyo böyle olan varmı
eges_momm haticehuseyin canım yumurtalama günü harici de gayet güzel gebe kalabilirsin bazen minicik bir sprem bile yeter ben kendimi yırtıyorum hamile kalmayayım diye Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Alparslanmom__ haticehuseyin adetin bittikten sonra gün aşırı yada her gün ilişkiye girin ve uzan kalkma bi süre.
fatma_erva haticehuseyin 2.ler zor oluyor herhalde bizde istiyoruz uzun zamandır ama olmuyor hayırlısı bakalım
ebrumiragok 4 yıl boyunca nasıl korundunuz bazen spiral çıkardıktan sonra veya hap bıraktıktan sonra bildiğim kadarıyla hormonal değişiklik olduğundan bazı kadınlarda hamile kalmayı geciktiriyor olabilir bir durum
haticehuseyin ebrumiragok geri çekilme o da korunma yöntemi değil ama oğlumda normal tedavisiz oldu yani anlamadım deniyoruz hayırlısı olsun tabi
ebrumiragok haticehuseyin geri çekilme ile dört yıl helal olsun valla benim iki çocuğum da geri çekilme olmasına rağmen oldu 5 ay arayla umarım en kısa zamanda allah size de nasip etsin
alelos ebrumiragok bnde hamile kalmamak için tüm tuşlara basıyorm peş peşe bnmkilerde nasıl korunuyorsnz spiral mi
ebrumiragok alelos oda kayar diye korktum deri altına implant taktırdım koldan 3 yol garanti verdi en iyi korunma oymuş umarım olmaz allah olmayana versin ikisiyle zor baş ediyorum